Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

21 Kasım 2018 Çarşamba

İZNİK SANSARAK KANYONU /PİKNİK/KAMP/GEZİ/




İznik Sansarak kanyonu iznik'te gezilecek yerler arasında çok önemli bir yere sahiptir. İznik sansarak kanyonu'nu her yıl binlerce yerli ve yabancı turist ağırlamaktadır. İznik sansarak kanyonu muhteşem doğasıyla yerli ve yabancı turistlerin en çok ziyaret ettiği önemli alanların başında yer almaktadır.

İznik Sansarak Kanyonu, Bursa'ya bağlı bir ilçe olan İznik'te yer almaktadır. Çevre halkın dinlendiği, piknik ve kamp yaptığı mukemmel doğa yerlerden biridir. İznik Sansarak Kanyonu'nu gezmeye karar verdiğiniz sıra kesinlikle İznik sansarak kanyonu  hakkında bilgi almanız gerekiyor.

Çünkü İznik Sansarak kanyonu hakkında bilgi alamadan giden vatandaşların daha sonra mağdur olduğu pek çok görülmüştür.  İznik sansarak kanyonuna varmak için öncelikle 4 saatlik bir dere yürüyüşü yaptından sonra ulaşılmaktadır.

İznik sansarak kanyonuna ulaştıktan sonra, muhteşem bir manzaraya şahit olacaksınız. İstanbul’a üç saat uzaklığındaki Sansarak Kanyonu, el değmemiş tabiatı eşşiz bir tabiattır.  Bu nedenle de İstanbul ve istanbul çevre illerden çok ziyaretçi ağırlamaktadır. Sizde iş stresinden bunaldıysanız, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak istiyorsanız ailenizle, sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla Sansarak Kanyonun’da keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Ormanın derinliklerinde bulunan saklı cennet,  İznik Sansarak Kanyonu Yedi km uzunluğundaki zor nitelikli trekking parkuru doğayla iç içe saatler geçirmenizi sağlıyor. Ayrıca bu parkur en zor trekking alanlarından biri olarak biliniyor.

 Buraya gelen insanların en  çok zorlandığı parkürlerin başında yer almaktadır. Öyle ki dikkatli olunmadığı taktirde, üzücü olayların yaşanmasına neden olabilir. Bu yüzden kanyona çıkmadan önce biraz bilgi edinmek kanyon hakkında biraz uygulamalı pratikler yapmak daha faydalı olacaktır.

Kanyon turuna başlamadan önce beş yüz yıllık Osmanlı köyü Sansarak’ta bulunan köy evlerinin atmosferi sizleri yıllar öncesine götürüyor.  Köy kahvehanesinde odun ateşinde bir çay içmek tüm yorgunluğunuzu üzerinizden atmanıza yardımcı olacaktır.

İZNİK SANSARAK KANYONU KAMP ALANI BİLGİLERİ


Kamp Yeri (Özel bir işletme yok ama çadır kurulabilecek düzlük alanlar var)
Temiz Su
Bakkal (Köy içerisinde var)
Wc (Biraz uzak olsa da köy içindeki cami tuvaletlerini kullanabilirsiniz.)
Restoran
Pansiyon

İznik Sansarak Kanyonun’da Ne Yenir ?


Köy içinde yer alması nedeniyle köyden doğal yiyecekleri yanınızda alıp götürebilirsiniz. Ya da kanyon'daki restorantlarda balık yemeyi tercih edebilirsiniz.

İznik Sansarak Kanyonu’na Tur Fiyatları Nelerdir ?


Tur Fiyatları     :85 TL
Nakit Ödeme   :80 TL
Single İndirimi  :0 TL
Çocuk İndirimi  :45TL

İznik Sansarak Kanyonu Nerede? ve Nasıl Gidilir ?


Adres: Sansarak Köyü / İznik / BURSA
İznik Sansarak Köyü İznik ilçe merkezine 17 kilometre uzaklıktadır.  İznik Sansarak Kanyonu’na ulaşabilmek için İznik İlçe merkezinden Bilecik Osmaniye yoluna takip etmeniz gerekir. Yolun başlangıç kısmından bir iki kilometre sonra ‘Sansarak’ tabelasından sola dönüş yapın, yaklaşık yirmi kilometre sonra kanyona varabilirsiniz. İznik gölü piknik alanları için tıklayın.
---------------
Aşağıdaki soruların cevabı yukarıdaki yazımın içinde mevcuttur. 

sansarak kanyonu kamp
sansarak kanyonu fotoğrafları
sansarak kanyonu harita
sansarak kanyonu gezi yorumları
sansarak kanyonu yol tarifi
sansarak kanyonu turu
sansarak kanyonu trekking
iznik sansarak kanyonu kamp
iznik sansarak kanyonu görsel
iznik sansarak kanyonu ulaşım
iznik sansarak kanyonu gezi turları
iznik sansarak köyü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot