Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

9 Kasım 2018 Cuma

OYLAT VADİSİ HAKKINDA BİLGİ / FOTOĞRAFLI /



Bursa da gezilecek yerler arasında önemli yerlerden biri de Oylat Vadi'sidir. Oylat vadisi;  hem gezilebilecek yerler hem de kafa dinlemek için son derece elverişli bir konuma sahiptir. Oylat vadisi yemyeşil doğanın vermiş olduğu güzellikleri bünyesinde barındıran İnegöl'ün önemli yerlerinden biridir.

Oylat vadisi;  Bursa'nın İnegöl ilçesine 26 km uzaklıkta olan dört mevsim tatil ve şifa beldesi Oylat Kaplıcaları sakin ve huzurlu bir tatil için mükemmel bir ortam sunar.
Yeşil Vadi olarak ta bilinen Oylat vadisine geldiğinizde her tarafı doğanın vermiş olduğu güzelliklere şahit olursunuz.

Muhteşem bir manzaraya sahip olan Oylat vadisi İnegöl de gezilecek yerler arasında en önemli yerlerin başında yer almaktadır. Oylat vadisi;  kaplıcalar, şelaleler, mağaralar ve İnegöl'ün Hilmiye köyünün ortasında bulunur. Tüm doğa güzellikleri kendi güzelliğiyle süslemiş olan Oylat vadisini gördüğünüzde gerçekten de bu kadar doğa güzelliklerin bir arada oluşuna şaşıracaksınız.

Her yıl yerli ve yabancı binlerce kişi tarafından ziyaret edilmektedir. Oylat vadisinde piknik yapabilirsiniz. Semaverde Oylat vadisinde akan saf su ile çayınızı yapabilirsiniz.  Oylat vadisinin ortasında akan su çok temiz olup, çay olarak kullandığınızda çaya harika bir tat vermektedir.

 Bursa'ya gelecekseniz eğer, mutlaka İnegöl de bulunan Oylat vadisini ziyaret edin. Birkaç saatliğine bile olsa gidip, o güzel doğanın eşşiz keyfini yaşayın derim. Bursa da gezilecek ve görülecek yerler arasındaki listelere ekleyebilirsiniz...   Kaplıkaya cazibe merkezi gezilecek yerler için tıklayın. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot