Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

12 Kasım 2018 Pazartesi

İZNİK KAMP ALANLARI / FOTOĞRAFLI /



İznik gezilecek yerler arasında hem Bursa'nın hem de ülkemizin önemli tarihi ve turistlik yerlerden biridir. İznik kamp alanları kadar doğa ve spor alanları ile de mutlaka gezilip görülmesi gereken yerlerdendir.  Özellikle İznik'te kamp yapmak için her yıl binlerce kişi burayı ziyaret etmektedir. İznik'in en büyük kamp alanları ise; Doğa Muhit Camping,  bu mekan İznik Gölü çevresindeki onlarca yerden biri. Diğerlerinden farklı olarak burası aynı zamanda bir kamp alanı olarak hizmet veriyor.

İşletme bir aile işletmesi ve sahibi oldukça sıcak kanlı. İşletmenin arka tarafı açık alan ve işletme sahipleri bu alanı kamp alanı olarak tahsis etmiş. İznik Gölü çevresindeki çadır kampı alanlarından biri olan Doğa Muhit Camping Cafe ve Kahvaltı Bahçesi, daha çok ailelerin tercih ettiği, ailelerin güvenle çadır kurup vakit geçirebileceği kamp alanlarından biri.

Ama bu alan biraz küçük olduğu için çok kalabalık oluyor. Sakin ve sesiz bir yer istiyorsanız burayı tavsiye etmem. İznik kamp alanları sadece burayla sınırlı değil İznik göl'ü çevresinde ücretsiz olarak istediğiniz yere geçip kamp çadırınızı kurabilirsiniz.

İZNİK KAMP YERLERİ 


İznik Doğa Muhit Camping 


Kamp kurduğunuz yerde bazı ihtiyaçlarınız olabilir. Bu  nedenle ihtiyacınızı karşılamak için orada hizmet veren kuruluşların ücrete tabi olması kadar doğal bir şey yoktur. Eğer hizmet almak istiyorsanız. İznik Doğa Muhit Camping alanlarından bu ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Temiz tuvalet mevcut. Sıcak duş da kullanılıyor.

Bunların haricinde kampınızın kahvaltı ve yemek ihtiyacını giderebilecek restoranları var. Çadırınızı burada bırakıp, İznik çevresinde geziye de çıkabiliyorsunuz. Kamp alanı işletmenin arka tarafı olduğundan araç girişi yok. Birçok işletmede olduğu gibi kamp eşyalarınızı çadır alanına taşımanız gerekiyor. Kamp alanında ateş yakılmasını, mangal yakılmasını tercih etmiyorlar.

Soğuk akşamlarda ise kamp alanının ortasında büyükçe bir ateş yakılıyor. Orada ısınabiliyorsunuz. İznik kamp alanları çok fazla olması sebebiyle burayı beğenmezseniz,  İznik gölü çevresine istediğiniz yere kam çadırını kurabilirsiniz.

Doğa Muhit Camping - İznik Gölü Çadır Kamp Alanı


Burada ki kamp alanları ücretlidir. Kamp çadırınızı getirdiğiniz takdirde 30 Tl gibi bir rakamla çadırınızı kurup kamp keyfinizi sürebilirsiniz. Kamp çadırınız getirmediğiniz taktirde çevredeki kamp çadırı satan yerlerden temin edebilirsiniz.

Doğa Muhit Camping nerede ve nasıl gidilir?


Doğa Muhit Kamp Alanı, İznik Gölü’nün güneyinde, Güllüce Köyü’nde yer alan bir kamp alanı. Burası İznik merkeze 14km (16dk) uzaklıkta. Kıvrımlı İznik Gölü kıyısında asfalt yoldan kolaylıkla ulaşılabiliyor. Gölyaka Mahallesi tarafından gelirseniz 21 km sonra kamp alanına ulaşabilirsiniz. Buraya ulaştıktan sonra artık kamp çadırınızı kurabilirsiniz. İznik kamp alanları çok geniş olduğu için Burada yer bulamazsanız. İznik Gölü çevresinde herhangi bir yerde çaıdırınızı kurup kamp yapabilirsiniz.

İznik Askania Kamp Alanı 


İznik Gölü çevresinde kamp kurulabilecek yerleri sıraladığımızda İznik Askania kamp alanını da unutmamak gerekir. Çünkü İznik'te kamp kurulabilecek yerler içinde İznik Askania da çok önemli bir kamp alanıdır. Bu kamp alanı da ücretli olup, yaz aylarında hizmet vermektedir. Burası da İznik gölü çevresinde tesis edilmiş bir kamp alanıdır. İznik gölü gezilecek yerler için tıklayın. 

Aşağıdaki soruların cevabı yukarıdaki yazımın içinde mevcuttur. 

İznik kamp evleri
İznik kamp alanları 
İznik kamp alanı 
İznik ücretsiz kamp alanları
İznik ücretli kamp alanları 
İznik en iyi kamp alanları
İznik kamp çadır 
Doğa muhit camping
İznik gölü çevresinde çadır kurulabilecek yerleri 
İznik gölü kamp alanı 
İznik kamp yerleri 
İznik askania  kamp alanı 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot