Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

12 Kasım 2018 Pazartesi

İZNİK GÖLÜ NEREDE? NASIL GİDİLİR?


İznik Gölü hem Bursa'nın hem de ülkemizin en önemli göllerinden biridir. İznik gölü'ne her yıl binlerce yerli ve yabancı turist gelmektedir. İznik gölü Türkiye'nin en büyük 5. gölüdür. Ayrıca Marmara bölgesinin de en büyük gölüdür.  İznik gölü'ne gelen misafirler, İznik gölü nerede? İznik Gölü nasıl gidilir? İznik gölü ulaşım, İznik Gölü yol tarifi? İznik gölü haritası? İznik gölü'ne nasıl gidilir? İznik Bursa arası kaç km? İznik İstanbul arası kaç km? gibi sorular sorulmaktadır. Aşağıda belirttiğim gibi İznik Gölü ulaşımı hakkında bilgi yazılmaktadır.

İZNİK GÖLÜ NEREDE?


İznik, Bursa’nın İznik Gölü kenarındaki ilçesi.
İznik – Bursa merkez arası 70 kilometre 1 saat 15 dakika,
İznik – Yalova merkez arası 57 kilometre 1 saat,
İznik – İstanbul arası Yenikapı – Yalova feribotuyla 1 saat 15 dakika + 1 saat,
İznik – İstanbul arası Pendik – Yalova feribotuyla 45 dakika + 1 saat

İZNİK GÖLÜ NASIL GİDİLİR? 


Pendik – Yalova: Araç + Sürücü sabit 39 TL,  Her ekstra yolcu 1 TL. Yani 4 kişilik bir aile arabasıyla 42 TL’ye Pendik’ten Yalova’ya geçebiliyor. Anadolu yakasında oturanlar için Osmangazi köprüsünden (65,5 TL) çok daha hesaplı bir alternatif.

Yenikapı – Yalova: Araç + Sürücü 39 TL’den başlıyor. Bu fiyatı yakalamak için bileti erken almakta fayda var. Her ekstra yolcu 10 TL. Avrupa yakasında oturanlar için hem köprü trafiği derdinden kurtaran, hem çok daha hızlı, hem de Osmangazi köprüsüne göre (65,5 TL + 7 TL) çok daha hesaplı bir alternatif. Giderken de kahvaltınızı aradan çıkarabilirsiniz.

Bursa – Yenikapı: (Canı dönüşte iskender patlatmak isteyenlere gelsin) Araç + Sürücü 69 TL’den başlarken, Her ekstra yolcu 15 TL. İznik gölü nerede? nasıl gidilir?  gibi soruları cevapladığımı düşünüyorum. İyi gezmeler. İznik gölü gezilecek yerler için tıklayın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot