Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

14 Kasım 2018 Çarşamba

İZNİK GÖLÜ PİKNİK ALANLARI / FOTOĞRAFLI


İznik gölü ülkemizin en büyük 5. gölü'dür. İznik gölü'nün bu kadar büyük olmasının en büyük avantajlarından biri de piknik yapmaya elverişli olmadır. İznik gölü piknik alanları ;   gezilecek yerler arasında hem Bursa'nın hem de ülkemizin önemli tarihi ve turistlik yerlerden biridir. İznik gölü  piknik  alanları olmak üzere doğa ve spor alanları ile de mutlaka gezilip görülmesi gereken yerlerdendir.

 Özellikle İznik'te  piknik yapmak için her yıl binlerce yerli ve yabancı turist gelmektedir. İznik gölü çevresinde piknik  yapmanın bu kadar cazibeli olmasının nedeni ise İznik gölü çevresinin her yerinde piknik alanlarının çok olmasına bağlıdır.

 İznik gölü  piknik  alanlarını ücretsiz ve ücretli olarak kullanabilirsiniz.  İznik gölü ücretli piknik alanları Doğa muhit camping piknik alanlarından biridir. Ayrıca İznik gölü Askania da yine ücretli kamp ve piknik alanlarının başında yer alır. İznik gölü ücretli kamp ve piknik alanlarını tercih ederseniz. Hiç bir şey götürmenize gerek yoktur.

 Burada parasını verdiğiniz taktirde piknik ve kamp için her türlü malzemeleri satın alabilirsiniz. Ama yok ben İznik gölüne gidip ücretsiz piknik ve kamp yapmak istiyorum diyorsanız, İznik gölü çevresinde beğendiğiniz bir yerde piknik ve kamp yapabilirsiniz. Burada da istediğiniz kadar kalabilirsiniz.

İznik gölü ve çeresinde kamp ve piknik yapmak mükemmel bir keyif vermektedir. Hele İznik gün doğumu ve iznik gün batımı seyredebilirseniz size harika bir manzara sunacağına emin olabilirsiniz. Ayrıca iznik gölünde denize girilebilir mi? İznik gölünde yüzülür mü?  diye sorarsanız, evet iznik gölünde denize girip yüzebilirsiniz.

  İznik gölü çevresine kamp çadırınızı kurduğunuzda semavere bir de çay koyduğunuzda, üstüne bir de denize girip geldiğinizde çayıp doldurup yudumlamanız size harika bir keyif sunacaktır.  Tabi bunu İznik gün batımı ve iznik gün doğumu zamanlarında yapmanız daha keyifli olacaktır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot