Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

13 Kasım 2018 Salı

İZNİK GÖLÜ KAMP ALANLARI / FOTOĞRAFLI


İznik gölü kamp alanı;   gezilecek yerler arasında hem Bursa'nın hem de ülkemizin önemli tarihi ve turistlik yerlerden biridir. İznik gölü  kamp alanları olmak üzere doğa ve spor alanları ile de mutlaka gezilip görülmesi gereken yerlerdendir.

 Özellikle İznik'te kamp yapmak için her yıl binlerce yerli ve yabancı turist gelmektedir. İznik gölü çevresinde kamp yapmanın bu kadar cazibeli olmasının nedeni ise İznik gölü çevresinin her yerinde kamp yapmaya elverişliği olduğu içindir.


 İznik gölü kamp alanlarını ücretsiz ve ücretli olarak kullanabilirsiniz.  İznik'in en büyük kamp alanları  ücretli olan;  Doğa Muhit Camping,  bu mekan İznik Gölü çevresindeki onlarca yerden biri. Diğerlerinden farklı olarak yeme içme hizmeti yanında, burası aynı zamanda bir kamp alanı olarak ta  hizmet veriyor olmasıdır.

İznik Gölü çevresindeki çadır kampı alanlarından biri olan Doğa Muhit Camping Cafe ve Kahvaltı Bahçesi, daha çok ailelerin tercih ettiği, ailelerin güvenle çadır kurup vakit geçirebileceği kamp alanlarından biri. Ama bu alan biraz küçük olduğu için çok kalabalık oluyor.

Sakin ve sesiz bir yer istiyorsanız burayı tavsiye etmem. İznik kamp alanları sadece burayla sınırlı değil İznik göl'ü çevresinde ücretsiz olarak istediğiniz yere geçip kamp çadırınızı kurabilirsiniz. İznik belediyesi sürekli olarak İznik gölü ve çevresini temizlemektedir. Kirli olabilir düşüncesine kapılmayın diye söylüyorum.

Ayrıca İznik gölünde denize girilebilir mi diye merak ediyorsanız. Evet girebilirsiniz. İznik gölüne karşı kampınızı kurdunuz çayınızı ateşe bıraktınız sonra bir denize girip çıkana kadar çayınız hazır olur :=

Aşağıdaki soruların cevabı yukarıdaki yazının içinde mevcuttur. 

iznik çadır kamp alanı
iznik gölü çevresinde çadır kurulabilecek yerleri
iznik gölü ücretsiz kamp
iznik gölü ücretli kamp
Doğa muhit camping fiyat
ücretsiz kamp alanları
iznik çadır kamp alanı
iznik gölü kamp yeri



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot