Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

4 Şubat 2019 Pazartesi

ULUDAĞ KAYAK SEZONU NE ZAMAN BAŞLIYOR?


           ULUDAĞ KAYAK SEZONU NE ZAMAN BAŞLIYOR
         ULUDAĞ KAYAK MERKEZİ (BURSA) 15 ARALIK - 20 MART

Uludağ Türkiye’nin en popüler kayak merkezidir. Bu nedenle her yıl Uludağ kayak sezonu ne zaman başlıyor? diye merak ediliyor. Uludağ kayak sezonu Türkiye'deki diğer kayak merkezlerinden önce açılıp sonra kapanıyor.

Uludağ kayak sezonu fazla devam etmesinin en büyük nedeni ise karın Uludağ'ı geç terketmesi ve erken yapmaya başlamasıdır. Uludağ kayak sezonu ne zaman başlıyor sorusunu cevaplayacak olursak;  Uludağ kayak sezonu 15 Aralık- 20 Mart tarihleri arasında başlayıp bitiyor.

Uludağ kayak merkezi,  Bursa’dan yaklaşık 1 saatlik bir uzaklıkta bulunur. İstanbul’a 225 km uzaklıkta olduğundan en çok İstanbul’dan ziyaretçilerin akınına uğrar. Popüler olduğu dönemlerde oldukça kalabalıktır.

Uludağ kayak sezonu açıldığında her yıl Uludağ'a binlerce yerli ve yabancı turist gelmektedir. Uludağ da kayak sezonu döneminde rezervasyon yaparsanız, asla yer bulamazsınız. Bu nedenle Uludağ da kayak sezonu başlamadan önce yer ayırtmanız gerekiyor.

Çünkü Uludağ kayak sezonu zamanında otellerin tamamı doluyor. Uludağ kayak merkezinin en uzun pisti 2100 metredir ve bölgede 25 otel çalışır. Saatte 850 kişiye hizmet verebilen 30’dan fazla pisti vardır. Diğerlerinden farklı olarak aynı zamanda bir çok konser, program, etkinlik gerçekleşir. Özellikle Ocak ayında kış partileri yapılır. Uludağ’da kayak sezonu 15 Aralık’ta açılıyor, 20 martta kapanıyor. Uludağ kayak ücretleri güncel 2019 için tıkayın. 

Aşağıdaki soruların hepsi yukarıdaki yazımın içinde mevcuttur.

Uludağ kayak sezonu 2019
Kayak sezonu ne zaman açılıyor?  2019
Kayak sezonu ne zaman açılıyor?  2019
Uludağ kayak sezonu ne zaman kapanıyor?
Uludağ sezon açılışı 2019
Uludağ sezonu ne zaman kapanıyor? 2019
Kayak sezonu ne zaman açılır?
Uludağ kayak sezonu ne zaman açılacak?
Uludağ kayak sezonu başladı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot