Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

4 Şubat 2019 Pazartesi

ULUDAĞ KAR SEZONU NE ZAMAN BAŞLIYOR?


                  ULUDAĞ KAR SEZONU NE ZAMAN BAŞLIYOR
                                       ( 15 ARALIK - 20 MART )

Uludağ Türkiye’nin en önemli  kayak merkezidir. Bu nedenle her yıl Uludağ kar sezonu ne zaman başlıyor? diye merak ediliyor. Uludağ kar sezonu Türkiye'deki diğer kayak merkezlerinden önce açılıp sonra kapanıyor. Bu nedenle çok büyük bir ziyaretçi kitlesine sahiptir.

 Uludağ kar sezonu fazla devam etmesinin en büyük nedeni ise karın Uludağ'ı geç terk etmesi ve erken yağmaya başlamasıdır. Uludağ kar sezonu ne zaman başlıyor sorusunu cevaplayacak olursak;  Uludağ kar sezonu 15 Aralık- 20 Mart tarihleri arasında başlayıp bitiyor.

Uludağ kayak merkezi,  Bursa’dan yaklaşık 1 saatlik bir uzaklıkta bulunur. Uludağ da kar sezonu başladığı  dönemlerde oldukça kalabalıktır. Uludağ kar sezonu açıldığında her yıl Uludağ'a binlerce yerli ve yabancı turist gelmektedir. Uludağ da kayak sezonu döneminde rezaryasyon yaparsanız, asla yer bulamazsınız.

Bu nedenle Uludağ da kayak sezonu başlamadan önce yer ayırtmanız gerekiyor. Çünkü Uludağ kar sezonu zamanında otellerin tamamı doluyor.  Özellikle Ocak ayında kış partileri yapılır. Uludağ’da kayak sezonu 15 Aralık’ta açılıyor, 20 martta kapanıyor. Uludağ kayak ücretleri güncel için tıklayın. 

Aşağıdaki soruların hepsi yukarıdaki yazımın içinde mevcuttur.

uludağ kar sezonu 2019
uludağ kar sezonu ne zaman açılıyor 2019
uludağ kayak sezonu ne zaman açılıyor 2019
uludağ kar sezonu ne zaman kapanıyor
uludağ sezon açılışı 2019
uludağ sezonu ne zaman kapanıyor 2019
kar sezonu ne zaman açılır ?
uludağ kar  sezonu ne zaman açılacak ?
uludağ kar sezonu başladı mı?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot