Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

19 Ekim 2018 Cuma

YAMAÇ CAFE BURSA GEZİLECEK YERLER / FOTOĞRAFLI /



Yamaç cafe Bursa ili, Osmangazi ilçesine bağlı olup, tophanenin yamacına kurulmuş muhteşem bir cafedir.  Bursa yamaç cafe;  gezilecek ve görülecek yerler arasında mutlaka gezilmesi ve görülmesi gereken bir yerdir. Sadece gezmek için değil, kafa dinlemek için de  harika bir mekandır.

 Yamaç cafe; Bursa tophaneyi ziyaret etmeye gelenlerin adeta uğrak mekanı haline gelmiş bir cafedir. Yamaç cafenin yeri tam olarak tarihi tophanenin  yamacına kurulmuş harika bir seyir tepededir. Yamaç kafenin en önemli özellikleri ise; Bursa kalesinin hemen yanında yapılan tarihi tophane ve kız kulesinin dibinde olmasıdır.

Yamaç cafe'ye aşağıdan bakıldığında, sanki tophanenin duvarlarına asılmış bir cennet bahçesini anımsatıyor.  Yamaç cafe; Büyükşehir belediyesinin yapmış olduğu restorasyon çalışmaların sonucunda tophane ile bir bütün olmuş durumda.

 Yamaç  cafede sıcak  ve  soğuk içeceklerin yanında, serpme kahvaltı ve  yemek çeşitlerini de bulmak mümkündür. Hizmette sınır tanımayan yamaç cafenin personelleri de müşteri memnuniyetini ön planda tutup, en güzel hizmetti sağlamaktadırlar.

 Personellerin  işine ve cafenin  temizliğine verdikleri öneme de deyinmeden geçemeyeceğim.  Yamaç cafe menü listesine baktığınızda, çok zengin bir menuye sahip bir cafedir. Ancak şunu belirtmem gerekir ki fiyat listesi biraz kabarık,  aslında yamaç cafe yetkilileri fiyat listesini biraz aşağı çekerlerse,  daha fazla müşteri ve para kazanacağını düşünüyorum.

     Yamaç cafe benim gördüğüm kadarıyla üç katlı bir cafedir. Her katı ayrı ayrı bir manzaraya sahip olup, en üst katı ise,  Bursanın en güzel manzarasını sunuyor.  Yamaç cafenin üst katında oturduğunuzda, ulu camiyi, zafer plazayı, pirinç hanı, cumhuriyet caddesini, heykeli ve daha birçok yerin manzarasını izleme şansını bulursunuz.

Bursa da gezilecek yerler arasında yamaç cafeye gidip bir çay içmenizi tavsiye ederim. Yamaç cafe; konum itibarıyla merkezi bir yerde olup, tarihi ve doğal  güzellikleri bir arada sunan ender cafelerden biridir.  Yamaç cafe de kahvaltı ve iletişim için işletmenin sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yukarıdaki yazımın içinde aşağıdaki soruların hepsi mevcuttur.

Yamaç cafe nerede
Yamaç cafe kahvaltı
Yamaç cafe tophane bursa
bursa yamaç cafe iletişim
yamaç cafe bursa görsel
yamaç cafe foto





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot