Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

27 Ekim 2018 Cumartesi

ULUDAĞ FESTİVALİ 2019 / WHİTEFEST 2019 / GEZİLECEK YERLER /

Uludağ festivalleri;  Türkiye'nin ender gençlik festivalleri arasında yer alan  önemli organizasyonlardan biridir. Uludağ festivallerine her yıl 10.000 bin gencin katılımıyla gerçekleşen harika  bir eğlence alanıdır.

 Uludağ gençlik festivalleri Bilyoner Winterfest otellerin özel çabalarıyla gerçekleşiyor. Uludağ'daki otellerin bir araya gelerek her yıl kış aylarında,  (ocak  - şubat) aylarında Uludağ festivallerini gerçekleştiriyorlar.

Uludağ festivallerine 24 şehrin yaklaşık 90 üniversitenin katılımıyla gerçekleşiyor. Uludağ festivalleri Türkiye'nin en büyük gençlik festivalleri arasında yer alıyor. Eğer Uludağ'a gelirseniz;  ocak ve şubat aylarında yapılan bu Uludağ gençlik festivallerine mutlaka katılın.

Winterfest kış festivali olarak da adlandırılan Uludağ festivaleri ocak ve şubat aylarında kesintisiz olarak devam etmektedir. Uludağ gece hayatının en önemli eğlence aktivitesi  olan festival, Uludağ'ın en yoğun olduğu zamanlarda gerçekleşiyor.

Çünkü kışın Uludağ'da gece hayatı fazla olmadığı için bu gençlik festivalleri düzenleniyor. Uludağ gece hayatı eğlencesi için ise Bursa merkeze inmeniz gerekmektedir. Uludağ'ın en kalabalık olduğu aylar ocak ve şubat aylarıdır.

Uludağ otellerinin yüzde yüz dolu olduğu aylardır. Uludağ'a gelmeden öncesinde rezervasyon yapmanız gerekmektedir. Çünkü Ocak ve şubat ayları birkaç ay öncesinde doluyor. Uludağ festivali 2019 yılında da yapılacak olup, Uludağ festival ücretleri 2018 yılında olduğu gibi ücretsiz olacaktır. Uludağ whitefest 2019  fiyat konusunda araştırma yapan ziyaretçilere ücretsizdir :) Uludağ kayak otelleri için tıklayın. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot