Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

20 Ekim 2018 Cumartesi

İZNİKGEZİLECEKYERLER.BLOGSPOT.COM / GEZİ BLOGU /



Değerli okurlarım, Bursa da gezilecek ve görülecek tarihi ve turistlik yerlerin çok fazla olması sebebiyle, İznikgezilecekyerler.blogspot.com adlı siteyi açmış bulunmaktayım. Siz değerli ziyaretçilerime Bursa da ki gezi blogların vermiş olduğu boşluğu doldurmanın gayreti içerisindeyim.

İznikgezilecekyerler.blogspot.com adlı gezi blogumun öncelikli hedefi,  Bursa ve ilçelerindeki tüm tarihi ve turistlik yerleri araştırıp, en güzel şekilde sizlerin bilgisine sağlamaktır. İznikgezilecekyerler.blogspot.com adlı sitemin adının neden?  İznikgezilecekyerler.blogspot.com olduğunu, sanırım hepiniz merak ediyorsunuz.

Site isminin İznikgezilecekyerler.blogspot.com  olarak koymamın en büyük nedeni, Osmanlının tarih  izlerinin en çok iznikte görüldüğü içindir.  Bu nedenle sitemin ismini;  İznikgezilecekyerler.blogspot.com  koydum.

İznikgezilecekyerler.blogspot.com adlı siteme benzer Bursa kaynaklı sanırım 5-6 tane vardır. Bunlarda kendi sitelerinde, Bursa'nın en güzel tarihi ve turistlik yerlerini anlatmaktadırlar. Benim hedefim ise, bu sitelerin içinde, İznikgezilecekyerler.blogspot.com adlı sitemi arama motorlarından ilk sıraya yerleştirmektir.

 İznikgezilecekyerler.blogspot.com adlı sitemi 2018 yılının ekim ayında kurdum.  Çalışmaya ve hedeflerime varmak noktasında son derece hızlı adamlarla ilerliyorum. Özellikle belirtmek istiyorum ki Bursa'nın en önemli gezi bloglarından biri olmak için bütün gücümle çalışacağım.

Çünkü Bursada  gerçekten gezilmesi ve görülmesi gereken o kadar çok yer var ki, bunları anlatmak ve gelecek nesillere aktarmak için çok çalışmak gerekir. İşte İznikgezilecekyerler.blogspot.com adlı sitemde ben Bursa'nın her tarihi mekanı ve önemli yerlerini anlatacağım.

Siz değerli ziyaretçilerim de Bursa ile ilgili bir arama yaptığınızda İznikgezilecekyerler. blogspot.com adlı site ile karşılaşırsanız, değerli yorumlarınızı bekliyor olacağım. İznikgezilecekyerler.blogspot.com  Bursa'nın en iyi gezi blogu olmanın gayreti içerindedir.


 Bursa ve ilçeleriyle ilgili tarihi ve turistlik mekanların en güvenilir adresi İznikgezilecekyerler.blogspot.com 'dur. Sizleri de İznikgezilecekyerler.blogspot.com  adlı sitemin ziyaretine bekliyorum. Çok güzel gezi yazılarıyla buluşmak dileğiyle. İznikgezilecekyerler.blogspot.com gezi blogu.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot