Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

28 Eylül 2018 Cuma

GRAND YAZICI ULUDAĞ


GRAND YAZICI ULUDAĞ


Grand Yazıcı Uludağ;  Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Bursaya tatil için ya da gezmek için gelen yerli ve yabancı turistlerin adeta akın ettiği bir oteldir.
Grand Yazıcı  Uludağ Otelleri arasında, en çok rağbet gören otellerin başında yer alıyor.
      Grand Yazıcı Uludağ  Otelin, en büyük özellikleri ise hizmette sınır tanımamasıdır.
Grand Yazıcı Otel müşterilerin rahat edebileceği ve keyifli vakit geçirebileceği her şeyi düşünmüş olup, müşterilerinin isteklerine cevap vermiş bir oteldir.

 Grand Yazıcı Uludağ Otel, temizlik konusunda adete kendisiyle yarışır durumda. Bu kadar temiz ve hijyenik olması,  Grand yazıcı Otelin en çok tercih edilen otelin başında yer almasına neden oluyor. 
Uludağ otelleri sıralaması içinde kendisine her zaman ön sıralarda yer bulan Grand Yazıcı Uludağ Otel, personelinin de büyük bir emeği olduğunu düşünüyorum.
Grand Yazıcı Uludağ Oteli bir marka haline gelmesinde, güler yüzlü ve saygılı personellerinin büyük bir emeği vardır. Grand Yazıcı Uludağ Otele geldiğinizde, kendinizi misafir değil,  oranın bir parçası olduğunu hissedeceksiniz.

 Grand Yazıcı Uludağ  Otelin bu şekilde hizmet vermesi gelen müşterilerin memnun kalmasına vesile oluyorlar. Grand Yazıcı Uludağ Otel fiyatları , Uludağ otelleri fiyat sıralamasında yine kendisini kanıtlamıştır.

Bu kadar güzel hizmet veren Grand Yazıcı Uludağ Otelin fiyatları çok uygundur. Grand Yazıcı Uludağ Otelin yemek hizmeti,  açık büfe olarak veren restoranında dilediğiniz yemekleri yiyebilirsiniz. Ayrıca  Grand Yazıcı Otelde kış sporlarının tadını da doyasıya çıkarabilirsiniz.

Otel Özellikleri

Kış Oteli – WI-FI - Kayak Oteli - Doğa Oteli

Kayak Olanakları:

Lift çıkışları ekstra ücretli. Tesis ücretli olarak sunulan tek kart sistemine dahil. Uygulamaya; Maden Telesiyej, Kırkgözler Teleski, Monte Baia Teleski, Karinna Teleski, My Mountain, Mandıra Teleski, Fahri Telesiyej, Belvü Teleski, Kuşaklıkaya Telesiyej, Baia Teleski, Beceren Teleski 1-2, Alkoçlar Teleski, Kartanesi Teleski, Beden Terbiyesi Telesiyej, İtalyan Teleski, Tutyeli Telesiyej, Karkay Telesiyej, Cennetkaya Teleski ve Telesiyej ile Yazıcı Teleski dahil.
Tesis, 1. Bölge Pistleri'ne 40 m mesafededir.

Zorluk derecesi değişen ve uluslararası standartlara sahip iki pist bulunmaktadır. Bu pistlerden biri 1700 metre diğeri ise 800 metre uzunluğa sahiptir.

Tesis ücretli olarak sunulan tek kart sistemine dahildir. Lift çıkışları ekstra ücretlidir. Kayak okulu, kayak hocası, kar motoru kiralama, kayak dersi ve skipass hizmeti ücretli olarak sunuluyor.

Spa / Wellness / Sağlık

Tesiste bulunan kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, güzellik salonu, çocuk havuzu ve fitness günün  belli saatlerinde hizmet veriyor.
* Bazı aktiviteler sezon başı ve misafir yoğunluğunun az olması durumlarında yoğunluğa göre açılır. Bu dönemlerde kahvaltı ve yemekler set menü olarak servis edilir.

Aktiviteler

Oyun salonunda yer alan tavla, okey ve oyun kağıdı ücretsiz olup çocuklar için hizmet veren oyun salonu ise ücretli olarak hizmet veriyor.

Çocuk/Bebek

Çocuklar için Funky Park Uludağ mini club 15 Aralık cuma günü itibariyle Grand Yazıcı Hotel içerisinde hizmet vermektedir.03-08 yaş arası çocuklar için hizmet vermektedir. Ve ücretlidir.

 Konsept

Tam Pansiyon Plus


Tesiste Açık büfe sabah kahvaltısı,Geç Kahvaltı,Açık büfe öğle yemeği,Açık büfe
akşam yemeği, Öğle ve Akşam yemeklerinde yemek saatleri süresince Otelin
belirlemiş olduğu Limitsiz yerli alkollü-alkolsüz içecek servisi ücretsizdir. Odalardaki minibarlara
günlük kişi başı bir adet 0,5 lt su ücretsiz olarak konulmaktadır.

Tesisin Cennetkaya salonunda (arka lobby) 10.00-24.00 saatleri arası self servis, makineden çay ve kahve ücretsiz olarak ikram ediliyor. Kahvaltı ve yemekler misafir yoğunluğunun olmadığı dönemlerde set menü olarak veriliyor.

Hizmet Saatleri:  Bu saatler bazı durumlarda değişiklik gösterebilir.

07.30-10.00 Kahvaltı
10.00-10.30 Geç Kahvaltı
10.00-24.00 Self Servis Makineden Çay ve Kahve (Cennetkaya salonunda - arka lobby)
12.30-14.00 Öğle Yemeği
17.00-18.00 Beş Çayı (Kuru Pasta ve Kek ile)
19.30-22.00 Akşam Yemeği 

Not: Tesislerde verilen Tam Pansiyon Plus konaklamalar, akşam yemeği ile başlar, konaklanan gece sayısı kadar akşam yemeğini içerir ve çıkış günü öğlen yemeği ile son bulur.

Ücretsiz Hizmetler:

Açık Büfe Sabah Kahvaltısı - Geç Kahvaltı - Açık Büfe Öğle Yemeği - Açık Büfe Akşam Yemeği - Öğle ve Akşam Yemeklerinde Belirlenen Alkollü ve Alkolsüz İçecekler - 5 Çayı - Odalarda Kişi Başı 0,5 lt Su - Kapalı Havuz – Çocuk Havuzu - Fitness Merkezi – Oyun Salonunda Tavla, Okey, Kağıt Oyunları - WI-FI - Kış Sezonunda Cennetkaya Salonu'nda 10:00 - 24:00 Saatleri Arasında Çay ve Kahve (self-servis).

Ücretli Hizmetler:

Şömine Bar - Kayak Okulu - Kayak Hocası - Kar Motoru - Oyun Salonu - Snow Board Dersi - Kayak Ekipmanları - Bilardo - Lift Hizmeti - Kayak Odası - Telefon ve Faks Hizmetleri - Araba Kiralama - Doktor - Çamaşırhane - Toplantı Salonu - Market - Fotoğraf Servisi - Kuaför - Güzellik Merkezi - Cafe & Bar - Alışveriş Merkezi - Lobby - Oda Servisi - Telefon.

Önemli Not

yılbaşı dönemi 28/29/30/31 aralık giriş 4 gece ve 29/30/31 aralık giriş 3 gece olarak rezervasyon yapılabilir. 3 gece ve 4 gece konaklamalarda gecelik fiyatlar değişmektedir.

31 ARALIK 2018 Yılbaşı Akşamı için Tüm Konaklama fiyatlarımıza Yılbaşı Galası dahil olup; Yılbaşı Galasına çocuklar girebilecektir.

Ayrıca Yılbaşı Galasına girmek istemeyen çocuklar için 19.00-20.00 saatleri arası Garden Cafede Açık Büfe yemek verilecektir. 03-10 Yaş arası çocuklar için 20.00-01.00 Saatleri arası Mini Club Görevli eşliğinde hizmet verecektir. Bursa Uludağ Kayak Merkezi için Tıklayın. 

 Oda Özellikleri


Tesis odalarında TV – Telefon – Mini Bar – Emanet Kasası – Merkezi Isıtma – Duş – Saç Kurutma Makinesi – Halı ile kaplı zemin – Günlük oda temizliği – WI-FI – Merkezi Isıtma



 Yakın Merkezler & ulaşım


Bursa şehir merkezine 35 km,

Bursa Yenişehir Havaalanı'na 87 km,

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 180,

Esenboğa Havalimanı'na 460 km,

İstanbul'a 215 km mesafededir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot