Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

29 Eylül 2018 Cumartesi

BECEREN OTEL ULUDAĞ / FOTOĞRAFLİ /




BECEREN OTEL ULUDAĞ

Türkiye'nin gezilecek ve tatil yapılacak yerler arasında çok önemli bir yere sahip olan,  Uludağ Kayak Merkezine her yıl binlerce yerli ve yabancı turist gelmektedir. Haliyle gelen misafirlerin konaklamak için Uludağ Otelleri hakkında bilgi almak istiyor.


İşte bizde size Uludağ'a gelmeden hangi oteller  iyi, hangi otel daha iyi hizmet vermektedir,  bunları anlatacağız. Beceren Otel Uludağ'a  gelmek isteyen misafirlerin uğrak mekanı haline gelmiş durumda.

Bu nedenle Beceren Otel Uludağ nerede? Beceren Otel Uludağ ulaşım, Beceren Otel Uludağ fiyatları, gibi bir çok konuda bilgi veremeye çalışacağız.

Beceren Otel Uludağ, muhteşem bir konuma sahiptir. Türkiye’nin en popüler kayak merkezinde yer alan Beceren Otel Uludağ, seçkin mimarisi ve üstün hizmet anlayışıyla kayak ve snowboard tutkunlarına bir kış tatili rüyası yaşatıyor.

 Gelen müşterilerinin memnuniyeti için herşeyi düşünülmüş. Ve gelen müşterilere sadece eğlenmek ve tatil yapmak düşüyor.

Konfor ve huzur arayanlar için tasarlanan Beceren Otel Uludağ; her misafirinin rahatlığı ve memnuniyeti için kişiye özel yaklaşımlarla bir dağ hotelinden fazlasını sunuyor.Beceren Otel Uludağ, gelen her müşteri için adeta hizmette seferberlik ilan edilen oteldir.

Uludağ'da bulunan Beceren Otel Uludağ; Convention & Spa, toplantı ve konferansları için mükemmel ev sahipliği yaparken, SPA hizmetleriyle de beden ve ruh dinginliğini zirveye taşımanızı sağlıyor.

Beceren Otel Uludağ, vermiş olduğu hizmetler açısıdan her zaman Uludağ otelleri arasında ön sıralarda yer bulmayı başarmış bir Oteldir.

Uludağ’ın zirvesinde, sonsuz beyazlığın ortasında, dünya standartlarında bir kayak ve snowboard merkezi olarak hizmet veren  Beceren Otel Uludağ;  kendine ait liftleri ve kayak okulu ile kış sporları tutkunlarının vazgeçilmez buluşma noktası.

  Beceren Otel Uludağ;  sunduğu dinamik yaşam tarzı ve minimalist çizgisiyle özlenen tatili vaat ediyor. Beceren Otel Uludağ; seçkin mutfağı ile uluslararası ve geleneksel lezzetleri usta şeflerin elinden misafirlerine sunuyor.

Büyük bir kapasiteye sahip olan otel; restoran; sabah, öğle ve akşam yemekleri için birbirinden lezzetli ikramlarıyla temiz dağ havasından iştahı açılan konuklarını bekliyor. Hem hotel konukları hem de günübirlik dağın tadını çıkarmak isteyenler için ise;  sıcak bir mola için tercih ediyor.

şömine başında; güzel bir müzik eşliğinde beş çayı ve ikramları ile atılıyor.
Muhabbetin, neşenin, dostluğun kaptanları, canlı müzik eşliğinde, bir yanlarında Bursa, bir
yanlarında Uludağ manzarasıyla bir araya geliyor.

Beceren Otel Uludağ; dağ manzarasına hakim odanız dekorasyondaki rahatlıkla öne çıkıyor. Halı zemin, saç kurutma makinesi, kasa, mini bar, ısıtma, uydu yayını, TV, WC, banyo standart olarak sunuluyor. Size odanızın keyfini çıkarmak kalıyor.

Beceren Otel Uludağ; çocuklar için de zengin eğlence çeşitleri mevcuttur. Mini Club, çocuk oyun odası, kayak kursları, baby sitting servisi, kapalı havuz çocuklarımızın tatilini de en iyi şekilde geçirmelerini sağlıyor.

Bilardo, dart, elektronik oyunlar, internet cafe ise her yaştan çocuğu eğlenceye davet ediyor. Bunların yanı sıra her türlü günlük ihtiyacınızı hotelimizin içindeki mağazalarımızdan temin edebilir ve otoparkımıza aracınızı güvenle bırakabilirsiniz.

Sağlığınız ve güvenliğiniz içinse doktorumuz gün boyu hizmetinizde olacaktır. Kendinizi şımartmak istiyorsanız,  Beceren Otel Uludağ,  tam size göre. Arındırıcı sular, doğal aromalar, sihirli dokunuşlarla ruhunuzu ve bedeninizi canlandırabilirsiniz.

Enerjinizi hissetmek, bedeninizi harekete geçirmek içinse . • Spa &  Wellness center • Dağ Manzaralı kapalı havuz / Çocuk Havuzu • Fitness Center • Hamam • Sauna • Masaj Odaları • Vitamin Bar KONGRELER İÇİN DE KUSURSUZ EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTADIR.

Uluslararası standartlardaki toplantılar için tasarlanan salonlar, her türlü organizasyona ev sahipliği yapabilecek kalitededir.
ulusal ve uluslararası organizasyonlar Beceren Otel Uludağ, profesyonel organizasyon ekibi tarafından, farklı ihtiyaçlar için, farklı düzenlerde misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Bursa Uludağ Kayak Merkezi için tıklayın. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot