Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

7 Mayıs 2017 Pazar

Bursa Hotel Gold Business

Bursa Hotel Gold Business, Bursa'nın Heykel semtindeki Heykel Meydanı'ndan aşağı doğru inen İnönü Caddesi üzerinde yer alır. Elmasbahçe Mahallesi'nde yer aldığı için Hotel Gold Business Elmasbahçe olarak da anılır.



Hotel Gold Business Bursa, misafirlerini "İster İş, İster Tatil, Evinize Hoşgeldiniz." sloganıyla karşılar. Hotel Gold Business Elmasbahçe, konforlu ve ferah ortamıyla iş ve tatil için geldiğiniz Bursa'da sizi evinizdeki ortamı yaşatacaktır.





Gold Business Hotel, ilk adım attığınız anda size geniş konforu ve hizmete hazır personeli ile lobisi karşılar. Günün yorgunluğunu ve olumsuz izlerini üzerinden atabileceğiniz frah lobisinde, televizyon veya günlük gazetelerden son haberleri alabilir, toplantılarınız için salonu hazırlanırken Lobby Cafe'nin 24 saat sunduğu içecek servisinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca otelin tamamını kapsayan sınırsız Wireless hizmetini de ücretsiz kullanabilirsiniz.




Hotel Gold Business; tarihi abideleri, doğal güzellikleri ve kültürel dokusu ile ünlü Bursa'ya, gerek iş gerek tatil amacıyla gelen misafirlerimizin konaklamalarının " güzel bir anı " olarak hatırlarında kalması için, zarif dekorasyon ile konforu, samimiyet ile misafirperverliği aynı çatı altında buluşturdu.




2007 yılında profesyonel hizmet ve yüsek memnuniyet anlayışıyla kapılarını açan Hotel Gold 3 olarak da isimlendirilen, merkezi konumu sayesinde misafirlerine şehrin her noktasına kolaylıkla ulaşabilme imkanı sunarken, tarihi eser, anıt ve müzelere yakınlığı ile de şehrin barındırdığı madde ve mana güzelliğini keşfetme fırsatı veriyor.




Hotel Gold Business, geleneksel mirası olan misafirperverliğini sunmak için, sizi evinize davet ediyor. Hotel Gold Business'in mutluluğu, yüzünüzdeki güven ve gülümsemedir.

















                                                           ODALAR

Sade, şık ve zarif deorasyon anlayışı ile misafirlerinin öncelikli ihtiyaçları göz önüne alınarak dizayn edilen odalarında Split klima, minibar, TV (Geniş uydu yayını), saç kurutma makinesi, direkt hatlı telefon, elbise dolabi ve çalışma masası, ayrıca özel ve değerli eşyalarınızın emniyeti için elektronik donanımlı güvenlik kasaları ve sınırsız wireless (Kablosuz internet ağı) bağlantısı bulunmaktadır.





                                                          RESTAURANT
                                                             KAHVALTI

Güne iyi başlamak, iyi bir kahvaltı ile mümkündür. Gold Business Otel'de 24 saat hizmet anlayışının ilk adımı, sabah 7'de açık büfe kahvaltı servisiyle başlar.



Zengin ve sağlıklı menüsü, ayrıca özel diet seçenekleriyle güneşin ilk ışıklarının süslediği salonunda aileniz, iş arkadaşlarınız veya yakın dostlarınızla kahvaltı yaparken; güleryüz ve samimiyeti ilke edinmiş personeli, taze çay servisi ile size adeta "evinizdeymiş" hissini yaşatacaktır.




                                                     RESTAURANT

Hotel Gold Business'in restaurantı yüzyılları aşmış bir medeniyetin lezzet mirasını misafirlerine sunmaya devam etmektedir. Geleneksel Türk mutfağının eşsiz yemekleri otelin restaurantında konuklarının hizmetindedir.



200 kişi kapasiteli Gold Restaurant, siz misafirlerine toplantı, cemiyet yemekleri, aile yemekleri veya özel gün organizasyonlarında sofra geleneğimizin benzersiz tatlarını ve profesyonel hizmet anlayışını sunmaktan büyük bir mutluluk duymaktadır.





                                                       TOPLANTI SALONU

Hotel Gold Business'in 100 kişi kapasiteli toplantı salonunda seminer, sempozyum, eğitim ve diğer organizasyonlarınız için her türlü detay düşünülerek ve ileri teknoloji kullanılarak donatılmıştır.



Planladığınız sunumlar için projeksiyon araçları, Tepegöz, 127 ekran Plazma TV, gerekli ses donanımları ve dekorasyon ile teknik konularda deneyimli yardımcı asistanları hizmetinizdedir.






                                          Bursa Hotel Gold Business İletişim Bilgileri



Adres: Elmasbahçe Mahallesi, İnönü Caddesi, Selvili Sokak, No: 2, Osmangazi, Bursa, Türkiye

Telefon: +90 (224) 252 50 57

E-mail: business@hotelgold.com.tr

Web adresi: http://www.hotelgold.com.tr/gold-busi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot