Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

6 Mart 2017 Pazartesi

Sheraton Bursa Hotel

Sheraton Bursa Hotel, 5 yıldızlı Sheraton oteller zincirinin Bursa'da yer alan otelidir. Sheraton Bursa Hotel'in tesislerindeki birinci sınıf hizmetle kendinizi ayrıcalıklı hissedeceksiniz.
Bursa’ya ister iş, ister eğlence amaçlı ya da hem iş hem tatil amaçlı gelin; Hotel Sheraton Bursa, Bursa’daki vazgeçilmez adresiniz olmak için en yeni ve en iyi aday.



10’u süit toplam 171 geniş ve konforlu odasıyla Sheraton Bursa sizi evinizde hissettirecek rahat bir konaklama deneyimi sunmak için tasarlandı.




All Day Dining ve Dünya mutfağından özel spesyaller sunan iki restoranı bulunan Sheraton Bursa Hotel’de gastronomik keşiflerin tadını çıkarabilirsiniz.

Link@Sheraton Café'nın tatlı seçenekleri ve özel Club Lounge size farklı seçenekler sunmaktadır. Shine Spa Bursa'nın kapalı yüzme havuzunda, kişiye özel dolan termal hamamında ve geniş bir yelpazeye sahip masajlarında kendinizi şımartın. Sheraton Fitness’a giriş ise 7/24!

Toplantı ve özel etkinlikleriniz için Sheraton Bursa size 1,340 metrekarelik esnek toplantı salonları sunuyor. Bir konferansta veya düğünde olun, profesyonel satış ekibimiz detaylarla birebir ilgilenmek ve özel gününüzde her şeyin yolunda gittiğinden emin olmak için size eşlik edecektir.

Bursa’daki yeni ve mükemmel eviniz Sheraton Bursa Hotel sizi bekliyor.


                  Bursa'da Mükemmel Konumda

Yeni iş ve alışveriş merkezleriyle hızla gelişen ve Bursa’nın yeni kalbi sayılan Nilüfer’de yer alan Sheraton Bursa, yakında açılması planlanan Timsah Arena Stadyumu ve Mihraplı Park’a yürüme mesafesinde bulunuyor.

Sheraton Bursa aynı zamanda cafe ve mağazalarıyla şehrin en popüler bulvarı Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’na da arabayla 5 dakikalık bir mesafede yer alıyor.

Sheraton Bursa tarih, kültür ve doğaya da uzak değil.

Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk başkenti Bursa’yı yaşamak için zamanda bir yolculuğa çıkabilir ve Bursa’nın tarihi şehir merkezinde kapalıçarşı ve hanlar gibi kültürel mirası keşfedebilirsiniz.

Kış aylarında Sheraton Bursa Hotel’den Türkiye’nin önde gelen kayak merkezi Uludağ’a 40 dakikada ulaşabilir; kayak veya snowboard yapabilirsiniz.

Yaz aylarında Milli Park’ta serin bir dağ yürüyüşü, doğayla iç içe bir piknik ya da olağanüstü manzaraları ölümsüzleştireceğiniz bir gezi gerçekleştirebilirsiniz.

Fırsatların hiç bitmediği, geçmiş ve geleceğin kesiştiği bir kent olan Bursa’nın tüm cazibe merkezlerine Sheraton Bursa’yla çok rahat ulaşacaksınız.

"Fark Oluşturan Etkinlikler İçin" ve "Paylaştıkça artan başarılar için Sheraton Bursa'da buluşun." sloganıyla Sheraton Bursa Hotel sizin özel olduğunuzu hissettirecektir.

Başarılı iş toplantıları ve unutulmaz organizasyonlarınız için gerekli her şey Sheraton Bursa'da kusursuz olarak yerine getirmek için uzman satış ekibiyle hizmetinizdedir. Galalardan ödül gecelerine, toplantılardan, eğlence dolu partilere kadar paylaştıkça artan tüm mutluluklarınız için sizi ağırlamaya hazırdır.

Sheraton Bursa tüm sunum, telekonferans, video konferans ihtiyaçlarınız için en son görsel- işitsel teknolojiyle donatıldı.

Sheraton Bursa her çeşit sunum, telekonferans, video konferans gibi görsel işitsel teknolojik bir diziye sahiptir. Çok kapsamlı ziyafet davetleri, kahve molaları, kokteyl resepsiyonları, öğle ve akşam yemekleri için de ev sahipliği yapmaktadır.

Bölünebilen toplantı salonlarımız gün ışığı alabilecek şekilde tasarlanmıştır, göz kamaştırıcı sütunsuz balo salonumuz ise ilham verici buluşmalara sahne hazırlıyor.  Sheraton Club Lounge’ta bulunan vip toplantı odamız önemli toplantılarınız için ideal ve etkileyici bir sahne sunmaktadır.


                                         ODALAR

Sheraton Bursa Hotel'in 171 odasının hepsi hem tatil hem iş için uygundur. Çağdaş malzemeler, geleneksel ve yerel izler aracılığıyla size rahat ve sıcak bir ortam yaratır. Tüm bunlar odalardaki en son teknoloji ve hizmetler dâhilinde desteklenmektedir.

                Classic Oda
Rahat, şık ve zevkle dekore edilmiş Classic odalarımızda Sheraton Sleep Experience® Bed yatakları konfor seviyenizi yüksek tutmayı garanti etmektedir. Bu arada Shine Spa Bursa ve Sheraton Fitness’a ücretsiz erişimin de tadını çıkarabilirsiniz.


35 metrekarelik dinleme alanı
1 adet ücretsiz su (günlük değiştirilir)
Oturma alanı ve büyük boy çalışma masası
Kontrol edilebilen klima sistemi
Ücretsiz kablolu/kablosuz yüksek hızlı internet erişimi
Ayrı duş ve küvet
32’’ LED TV
Ücretsiz kahve ve çay hizmetleri
Bornoz ve terlik
Şarj fişi ile oda içi kasa
Ütü ve ütü masası
Mevcut bağlantılı oda

                         Corner Oda
Tercih edilen görünümün dışında, şık köşe odalarımızın sahip olduğu geniş alanların keyfine varabilirsiniz. Bütün köşe odalarımızın Sheraton Shine Spa™’ya ve 7/24 açık olan Sheraton Fitness salonuna ücretsiz geçişi vardır.


53 metrekarelik bir manzara
1 adet ücretsiz su (günlük değiştirilir)
Keyiflenmeniz için daha geniş bir alan
Ücretsiz kablolu/kablosuz yüksek hızlı internet erişimi
Ayrı duş ve küvet
Ücretsiz kahve ve çay hizmetleri

                        Club Room

Odanızı, Club odaya yükselterek konforunuzun ve rahatlığınızın tadına daha çok varın.

Club katında bulunan odanızla Club Lounge’a ücretsiz giriş yapabilir, aşağıdakilerden faydalanabilirsiniz;

Rezervasyonlarınızda Double Starpoints®
32.5 metrekarelik dinlenme alanı
Ücretsiz kahvaltı
Öğleden sonra ordövrler
Alkollü / alkolsüz içecekler
Günlük uluslararası gazete
Ücretsiz yüksek hızda İnternet erişimi

                  Club Corner
Daha fazlası... Club Corner odalarımızda kalırken daha geniş alanın ve seçtiğiniz manzaranın tadını çıkarın. Sizin için her gün 2 şişe su tazelediğimiz ve ikramımız olan 2 şişe suyla daha fazla rahat edin.
 Tercih edilen Club katında yer alan Club odanızla özel Club Lounge’umuza ücretsiz geçiş yapabilir aşağıdakilerden yararlanabilirsiniz;
Rezervasyonlarınızda Double Starpoints®
32.5 metrekarelik dinlenme alanı
Ücretsiz kahvaltı
Öğleden sonra ordövrler
Alkollü / alkolsüz içecekler
Günlük uluslararası gazete
Ücretsiz yüksek hızda İnternet erişimi

                 Executive Süit
Davetkar bir atmosfere, konfora, çalışma alanıyla beraber ferah bir salona ve yatak odasına sahip Executive Suites.. Club Lounge’ın muhteşem manzarasından ilham alıp, kendinizi Shine Spa Bursa ‘da şımartıp, 7/24 açık olan Sheraton Fitness’da konaklamanızın zirvesine ulaşabilirsiniz.



Tercih edilen Club katında yer alan Club odanızla özel Club Lounge’umuza ücretsiz geçiş yapabilir, aşağıdakilerden yararlanabilirsiniz;

Rezervasyonlarınızda Double Starpoints®
68 metrekare büyüklüğünde süit
32.5 metrekarelik dinlenme alanı
Ücretsiz kahvaltı
Öğleden sonra ordövrler
Alkollü / alkolsüz içecekler
Günlük uluslararası gazete
Ücretsiz yüksek hızda İnternet erişimi

             De Luxe Süit

Davetkâr atmosfere, konfora, çalışma alanıyla beraber ferah bir salona ve yatak odasına sahip De Luxe Suites... Club Lounge’ımızda daha üretken olabilir, kendinizi Shine Spa Bursa ‘da şımarmış hissedip, 7/24 açık olan Sheraton Fitness’da konaklamanızın zirvesine ulaşabilirsiniz.

Tercih edilen Club katında yer alan Club odanızla özel Club Lounge’umuza ücretsiz geçiş yapabilir aşağıdakilerden yararlanabilirsiniz;

Rezervasyonlarınızda Double Starpoints®
68 metrekare büyüklüğünde süit
32.5 metrekarelik dinlenme alanı
Ücretsiz kahvaltı
Öğleden sonra ordövrler
Alkollü / alkolsüz içecekler
Günlük uluslararası gazete
Ücretsiz yüksek hızda İnternet erişimi

                  Kral Dairesi
Uludağ’ın nefes kesen manzarasına sahip Sheraton Bursa'nın en üst katında yer alan Kral Dairesi sizler için lüksü ve mekanı birleştiriyor.



Yerel renkler ve şık aksesuarlar akıllarda kalıcı bir deneyim yaşatıyor.  Büyük boy yatak odası, jakuzi ile donatılmış bir banyo, yağmur duşu ve TV ekranı çalışmanızı ve keyfinizi artıracak. Özel bir toplantı odası da bu odaya bir saray hissi veriyor.

Club Lounge size ücretsiz kahvaltı, öğleden sonra ordövrler ve gün boyu yararlanabileceğiniz alkollü/alkolsüz içecek seçeneklerini sunacaktır. Günlük uluslararası gazeteler de özel misafirlerini bekliyor.


                                 AKTİVİTELER  

                           Sheraton Club 

Beklentilerinizin daha yukarısını çıkarabilirsiniz.

Sheraton Bursa’nın 13. katında bulunan Club Odalarımızda ya da Suitlerimizde Uludağ’ın muhteşem manzarasının keyfini daha fazla çıkarabilirsiniz.

İlham verici toplantılar gerçekleştirebilir ve iş sonrası modunuzu istediğiniz gibi yakalayabilirsiniz.

Sheraton Club’taki yaşam size daha yukarıda ayrıcalıklar sunuyor:



Tüm oda ve suit rezervasyonunlarında Double Starpoints
Özel kahvaltı
Tüm gün aperatifler ve öğle sonrası ordövleri
Çay / kahve dahil alkolsüz ve alkollü içecekler
VIP toplantı odası
Ücretsiz Wi-Fi erişim
Günlük uluslararası gazeteler
Açılış Saatleri

06:30 - 23:00

Daha fazla bilgi için lütfen ‘Club Resepsiyon’umuzu arayın.

                LINK@SHERATON
Sheraton Hotels ve Microsoft özel işbirliği Link@Sheraton’la istediğiniz zaman önemli tüm ihtiyaçlarınız için bağlantıda kalabilirsiniz. İsterseniz sevdiklerinizle seyahat tecrübelerinizi paylaşın, isterseniz çalışma arkadaşlarınızla yeni iş bağlantıların kurun. Ne kadar uzak olursanız olun, sevdiklerinize asla uzak kalmayacaksınız.

Link@Sheraton size bir dizi ücretsiz ve rahat olanak sağlıyor.

• All-in-One bilgisayarlar
• Ücretsiz Wi-Fi Internet bağlantısı
• Günlük gazete ve dergiler
• Baskı hizmetleri

Link@Sheraton Cafe’den alacağınız bir aperatifle dünya ile bağlantınızı daha eğlenceli bir hale getirin!


                   Sheraton Fitness
Sheraton Fitness programı kişisel eğitmenimiz ile sizi her zaman en üst düzeyde tutacaktır.

Sheraton Bursa Hotel gelişmiş fitness merkeziyle, uzmanlaşmış oda ve restoran servisi ile donatıldı. Ayrıca, çevrimiçi spor programlar ve egzersizler hakkında ip uçları veren yerel websitesi sağlıyor.

Egzersiz sonrası hamamımızda veya kapalı yüzme havuzumuzda rahatlayın. Enerji seviyelerinizi geri kazanmak için Vitamin Bar’a uğrayın.

Fitness merkezimiz 7 gün 24 saat açıktır.




























                                       RESTAURANTLAR

              Link@Sheraton Café
Link@Sheraton Café ister günlük sohbetleriniz, ister arkadaşlarınızla paylaşacağınız en özel anlar veya iş görüşmeleriniz için size rahat ve samimi bir ortam sunar. Lezzetli el yapımı tatlılar ile birlikte taze demlenmiş çay çeşitlerimiz ise sizi kendinizi evinizde hissettirecektir.

Link@Sheraton Café otelimizin kalbidir; ister kitap okuyun, ister kahvenizi yudumlayın, ister Link@Sheraton sayesinde sevdiklerinizle bağlantıda kalın. En yakın zamanda görüşmek üzere!
Açılış Saatleri

Hergün       8.00- 01.00

                Narr Restaurant

Sheraton Bursa'nın özel restoranı Narr, dünya mutfağını ustaca bir araya getirerek servis ediyor. Yaratıcı şefimiz Alparslan Bayrak ve tutkulu mutfak ekibi, unutulmaz bir deneyim sunmak için mutfak aşkını ve becerilerini birleştiriyor. Öğle ve akşam yemekleri için açık olan restoranımızın a la carte mönüsü ile yemekleriniz unutulmaz bir hale gelecek. Özel tasarlanmış barımız ve cazip içecek listemiz ise kendinizi samimi bir ortamda hissetmenizi sağlayacaktır.
Açılış Saatleri
12:00 -  23:00

              Prusa Restaurant
Çağdaş restoranımız Prusa 'da güne beslenme ve mevsime bağlı sağlıklı bir kahvaltı ile başlayın. Kendinizi doğa ile iç içe hissetmek istiyorsanız eğer, açık hava terasımızda muhteşem gün doğumunu izleyebilirsiniz. Ailenizle veya iş arkadaşlarınızla geleceğiniz bir yemek olsun, Prusa Restaurant, aile hatıralarınızı veya iş başarılarınızı anlatmanız için size doğru ortamı sunmaktadır.
Bunların yanı sıra, özel günlerinizi kutlayacağınız özel salonumuz da mevcuttur.
Açılış Saatleri
Kahvaltı                 06.30 - 10.30
Pazar Kahvaltısı       11.00 - 14.00

                  Pool Bar
Farklı bir yaz sizi bekliyor! Havuzbaşındaki Pool Bar'da taze ve yaratıcı kokteyllerin tadını, sağlıklı ve lezzetli ızgaranın keyfini çıkarın. Arkadaşlarınızla veya ailenizle açık yüzme havuzumuza gelerek yazın sıcağını üzerinizden atarken, akşamları yıldızların altında barbekünün keyfini çıkartın. Bütün bu organizasyonlar yazın başında hizmetinize sunuluyor olacak.
Açılış Saatleri
Haziran'dan Eylül'e kadar her gün               10:30 – 18:00

                     
                                    Toplantılar
Sheraton Bursa Hotel'e hoş geldiniz. İş toplantılarınızın başarılı olacağına ve sosyal toplantılarınızın hafızalarınıza kazınacağı garanti. Galalardan ödül gecelerine, toplantılardan, eğlence dolu partilere kadar paylaştıkça artan tüm mutluluklarınız için sizi ağırlamaya hazır.

Bölünebilen toplantı salonları gün ışığı alabilecek şekilde tasarlanmıştır, göz kamaştırıcı sütunsuz balo salonu ise ilham verici buluşmalara sahne hazırlıyor.  Sheraton Club Lounge’ta bulunan vip toplantı odamız önemli toplantılarınız için ideal ve etkileyici bir sahne sunmaktadır.

Sheraton Bursa her çeşit sunum, telekonferans, video konferans gibi görsel işitsel teknolojik bir diziye sahiptir. Çok kapsamlı ziyafet davetleri, kahve molaları, kokteyl resepsiyonları, öğle ve akşam yemekleri için de ev sahipliği yapmaktadır.

Başarılı iş toplantıları ve unutulmaz organizasyonlarınız için gerekli her şey Sheraton Bursa'da kusursuz olarak yerine getirmek için uzman satış ekibiyle hizmetinizde. Sizin yapmanız gereken tek şey etkinliğinizin tadını çıkarmak.

                     Düğünler
Hayalini kurduğunuz büyük gün hızla yaklaşıyor! Romantizm ve heyecan dorukta! Sheraton Bursa Hotel’de muhteşem bir merasim planladığınızın farkınday. Fikirlerinizi paylaşın, Sheraton Hotel sizi dinlesin ve ayrıntılar boyunca size rehberlik etsin.

Samimi bir kutlama mı yoksa büyük bir düğün mü? Bütün ayrıntıların takip edildiğinden ve etkinliklerin kusursuz gittiğinden emin olmak için yaptığımız işe tutku ve özveri katıyor.

Profesyonel satış ekibimizle tanışın ve aşçı başımızla beraber menü öğelerini ele alın. Ekibimiz hizmetinizdedir.

                     Shine Spa Bursa

Düşüncelerinizi hafifletin, kendinizi şımartın, anın tadını çıkarın.

Bir rahatlama cenneti olan Shine Spa Bursa sizi aydınlatacak ve ilham kaynağı olacak duygusal bir deneyimle sizi ağırlıyor. Spa ve güzelliği geniş otantik masajları ile birlikte hem modern hem geleneksel bir biçimde ele alıyor.

1,500 metrekarelik 2 katı kapsayan Shine Spa Bursa size en üst düzey sağlık deneyimini yaşatıyor.

• Özel kese odalarınla beraber Kadın & Erkek Hamam
• 3 adet termal su olan VIP Hamam
• 4 adet çok amaçlı masaj odaları
• Vichy masaj odası
• Hidro Masaj odası
• Sauna, Buhar Odası ve Jet Duş
• Yoga / Pilates alanı
• Vitamin Bar
• Dinlenme salonu
• Kapalı Havuz
• Fitness Center

Sheraton Bursa Hotel Shine Spa'da ışıltınızı keşfedin! Temel sağlıklı yaşam ve fitness deneyimiyle size sağlıklı yaşamın anahtarını veriyor.

Shine Spa keyfinizi bozan herşeyi bir kenara bıraktırıp size kendinizi iyi hissettiriyor. Kasvetli ve sıkıcı spa deneyimlerinizi unutun. Biz sizin rahatça sohbet etmenizi, kahkahalar atmanızı, rahatlamanızı, kısacası kendinizi evinizde hissetmenizi istiyoruz.

Her bakım, size spa terapistinizle bir bağ kurma şansı yakalayacağınız ve Shine Spa deneyiminizi özelleştireceğiniz ayak yıkama ritüeli ile başlar. Paylaşım Shine felsefesinin önemli bir parçasıdır. Bakımdan sonra, ışıltı tablomuza memnuniyetinizi veya mutluluğunuzu içeren bir mesaj bırakarak ışıltınızı paylaşın. Spa'ya bir arkadaşınızı veya sevdiğiniz birini getirmek onları ne kadar önemsediğinizi göstermenin harika bir yoludur. Hoş deneyimleri paylaşmak insanları herzaman bir araya getirir.


Sheraton Shine Spa hayat dolu insanların gelip rahatladıkları ve seyahatlerinin tadını çıkardıkları özel bir spa merkezidir.

Sheraton Bursa Hotel İletişim Bilgileri:
Telefon:  0224 300 16 16
Adres: Odunluk Mahallesi, Akpınar Caddesi, PK:16110 Nilüfer, Bursa, Türkiye
Web adresi: http://www.sheratonbursahotel.com/tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot