Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

19 Mart 2017 Pazar

Bursa Tala Butik Hotel

Tala Butik Hotel, odalarında samimiyet, mahremiyet ve mükemmellik sunan bir oteldir. Bursa Tala Butik Hotel, Bursa’nın orijinal havasını toplayan Osmangazi’nin göbeğinde bulunmaktadır. Hotelin binası eski bir  Osmanlı binası olup, tüm modern konforlara göre restore edilmiş, uyarlanmış ve dizayn edilmiştir. Tala Butik Hotel Bursa, konuklarına çok keyifli ve otantik bir “Osmanlı deneyimi” sunmaktadır.




Tala Butik Otel, Bursa'nın ilk yerleşkesi olan bölgede ve Bursa merkezinin göbeğinde, tam Kale duvarında (Hisar) ve tarihi bölgenin güzel bir manzarasına sahip şehrin en eski bölümünde yer alır. Bulunduğu caddenin karşı tarafında Osmanlı hanedanlığının kurucuları Osman Gazi ve Orhan Gazi’nin türbeleri vardır.




Diğer tarihi yerler Tophane bölgesinin tipik mimarisini, Ulu Cami’yi ve Bursa Kapalı Çarşısı'nı içermektedir. Bütün bunlar Tala Butik Otel’den 10 dakikalık bir yürüyüş mesafesindedir.



Tala Boutique Hotel, Bursa Kent Meydanı Alışveriş Merkezi'ne 1,2 km ve Muradiye Külliyesi'ne 100 metre mesafededir. Ulu Camii'ye 850 metre uzaklıktadır.



Bursa Tala Butik Otel, Saltanat Kapı’nın (antik Şehir Duvarının ana kapılarından birisi) hemen yanında ve Osmangazi Türbesi'nden (Osmanlı İmparatorluğu’nun padişahı), Ulu Cami’den ve Kapalı Çarşı’dan birkaç adım uzaklıkta, Osmangazi şehir merkezinin göbeğindedir.

Bursa Kalesi, Reşat Oyal Kültür Parkı, Bursa Hisarı, İnkaya Çınarı (Türkiye’nin en büyük ağacı, 18.2 metrelik gövde genişliğiyle 600 yaşındadır ve 13 ana dalı vardır), Kervansaray Hamamı, Osmanlı Evi Müzesi, Atatürk Müzesi ve 700 yıllık tarihiyle Cumalıkızık köyü, hepsi otelden 20 km’lik uzaklık içerisinde. Talebiniz üzerine otele ve otelden gideceğiniz yere transfer ayarlayabilinir.


Odalar birinci kalite yataklar ve mefruşatla, özenle seçilmiş mobilya ile döşenmiş ve dekore edilmiştir. Eski şehir veya nefis bahçe manzarasından keyif aldıran tüm odalar çok miktarda doğal ışık almaktadır. Bahçe avlusundaki kahvaltı ve ikindi çayı konuklar için özel olarak sunulmaktadır.
































                                                    ODALAR

Tala Butik Hotel, eski restore edilmiş bir binadır ve Osmanlı sivil mimarisinin güzel bir örneğidir. Ayrı ayrı dizayn edilmiş 11 oda barındırmaktadır.


Eski şehrin manzarasından veya nefis bahçe manzarasından keyif aldıran çok miktarda doğal ışık alan odaları, birinci kalite yataklar ve mefruşat ile döşenmiş ve dekore edilmiştir. Tüm odalar TV uydu kanalları, oda içinde özel müşteri kasası, ücretsiz Wi-Fi yüksek hızlı bağlantı, klima ve ısıtıcı, ve duşlu ebeveyn banyosu, mini bar ve çay ile kahve makinesi ile donatılmıştır.



                                          Tala Butik Hotel'e Ulaşım

Uçakla eğer Yenişehir Havalimanına geliyorsanız, D200 ve Bilecik Bursa Yolu/D160 üzerinden otele ulaşmak yaklaşık 50 km’dir (46 dakika).


İstanbul’dan otobüsle Bursa’ya ulaşmak en az 3 saat almaktadır. Bursa’daki ana otobüs terminalinden (Otogar) Tala Butik Hotel, D575 üzerinden yaklaşık 12 km’dir (21 dakika)


BUDO Deniz Otobüsleriyle: İstanbul (Kabataş) ile Bursa (Mudanya) arasında BUDO Deniz Otobüslerine biniyorsanız, otele ulaşmak D575 üzerinden yaklaşık 29 km’dir (35 dakika).


IDO Deniz Otobüsleriyle: İstanbul (Kabataş) ile Bursa (Güzelyalı) arasında BUDO Deniz Otobüslerine biniyorsanız, otele ulaşmak D575 üzerinden yaklaşık 26 km’dir (33 dakika).
İstanbul’da Haliç ile Bursa yakınındaki Gemlik limanı arasında bir deniz uçağı uçuşuna biniyorsanız, hotele ulaşmak D575 üzerinden yaklaşık 35 km’dir (39 dakika).


                              Bursa Tala Butik Hotel İletişim Bilgileri:

Adres: Ortapazar Caddesi, Yaniç Sokak, No:7, PK:16040, Osmangazi, Bursa, Türkiye

Telefon: (+90) 224 223 66 68

E-mail: mail@talaotel.com

Web adresi: www.talaotel.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot