Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

19 Mart 2017 Pazar

Bursa Lal Hotel

Lal Hotel, Bursa'da "Sizleri ve sevdiklerinizi otelimize bekliyoruz..." sloganıyla hizmet vermektedir. Lal Hotel alan evcil hayvan dostu olup, evcil hayvanlar için  konaklama birimlerine sahiptir. Bursa Lal Hotel, Bursa'nın en eski ve merkezi semtlerinden Maksem'de bulunmaktadır.



Terası da bulunan Bursa Lal Hotel'in kuruluş hikayesi şöyledir:




1900 yılında otele çevirilerek o yıllardan günümüze misafirlerini ağırlamaya devam eden Tarihi Bursa Konağı, 1953 yılında şimdiki sahibi Sayın Kemal Urulu tarafından satın alınıp restore edilerek 1954 yılında faaliyete devam etmiştir.


2015-2016 yıllarında yıkılarak Anıtlar Kurulunun izni ile aslına uygun olarak tekrar inşa edilip bugünkü halini almıştır. 1 Mayıs 2016’da misafirlerini son haliyle ağırlamaya tekrar başlamıştır.


Lal Otel, Ulucami'ye yaklaşık 200 metre uzaklıkta olup, sadece 3 dakika yürüme mesafesindedir. Lal Hotel'in restauratı olup, misafirlerine damak zevklerine uygun yemekler sunmaktadır.


Lal Hotel Bursa bünyesinde bulunan odaları, değerli misafirlerinin rahatı için her türlü ev konforunu sağlamaktadır. Odaların tümünde küvet veya duş içeren özel banyo vardır. Odalarda bir düz ekran TV bulunmaktadır. Terlikler ve ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur. Lal Hotel'de  3 Single, 10 Double, 1 Triple olmak üzere 14 oda bulunmaktadır.




























Lal Hotel'in tesis özellikleri ve hizmetleri şunlardır:

Kahvaltı Salonu,
Tv Salonu,
Lobi,
Kişisel kontrollü klima,
Mini buzdolabı,
Direkt telefon hattı,
Banyo, duşakabin,
Saç kurutma makinesi,
Ücretsiz Wi-fi Bağlantısı,
Buklet Malzemeleri,


                            Bursa Lal Hotel İletişim Bilgileri:

Adres: Tahtakale mah. Maksem cad. No:79, PK: 16040, Osmangazi, Bursa, Türkiye
Telefon: +90 224 221 17 10
E-mail: info@lalhotel.com
Web adresi: http://lalhotel.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot