Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

29 Mart 2017 Çarşamba

Bursa Eves Home Suites

Eves Homes Suites Bursa'nın Yeşil semtinde yer alır. Bursa Kent Meydanı Alışveriş Merkezi’ne yaklaşık 2 km mesafede yer alan Eves Homes Suites, bahçeli bir tesistir. Bursa Eves Homes Suites'de  Wi-Fi erişimi ücretsizdir.



Eves Homes Suites'in daireleri balkonlu, dubleks ve bahçe manzaralı olmak üzere  çeşittir. Eves Homes Suites'e giriş saati 13 : 00 ve çıkış saati 11 : 00 'dır




Eves Homes Suites Uludağ'a araba ile 40 dakikalık, teleferik ile 25 dakikalık mesafededir. Eves Homes Suites Bursa tesislerinde 22'' led TV, HD TV'lerle yayın kalitesiyle uydu yayınları , bazılarında ise teras veya balkon bulunup, mutfak yemek için uygun gereçler ve mini buzdolabıyla donatılmıştır.


Eves Homes Suites'te terlik bulunan küvetli veya duşlu özel banyo mevcut olup, nevresim ve havlular bulunmaktadır.Eves Home Suites'te tek ve çift kişilik yataklar, 24 saat sıcak su vardır.





























Eves Home Suites, yeni teleferiğe 10 dakika, Setbaşı Köprüsü'ne 3 dakika, Heykel'e 7 dakika, Yeşil Türbe'ye 1 dakika, Emir Sultan Camii ve Türbesi'ne 5 dakika, Ulucami'ye 10 dakikalık yürüme mesafesinde olup, terasa açılmaktadır.



                        Bursa Eves Home Suites İletişim Bilgileri:
Adres: Yeşil Mahallesi, 1.Dikkaldırım sokak, No:6, PK: 16360, Osmangazi, Bursa, Türkiye
Telefon: 0554 774 11 21
E-mail: serhatkarahan87@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot