Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

28 Mart 2017 Salı

Bursa Burçman Hotel

Burçman Hotel, Bursa'nın Osmangazi merkez ilçesinde Santral Garaj semtinde yer alır. Bursa Ulu Cami'ye yaklaşık 2 km uzaklıktadır. Klimalı odalarında, ücretsiz Wi-Fi erişimi hizmeti vardır.




Sabahları açık büfe kahvaltıda çay ve taze meyveler ikram edilir. Otelin restoranı Uludağ ve şehir manzaralarına sahiptir. Alakart restorantında Türk ve dünya mutfaklarından yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. Ücretsiz özel otopark ve vale hizmetleri vardır.





                                                           ODALAR

Burçman Hotel, gerek iş gerekse tatil amaçlı yolu Bursa'ya düşen konuklarına, 7 adeti suit olmak üzere toplam 50 oda ile benzersiz ortam sunuyor. 4 kata yayılan odalarda her türlü konfora sahip ortam sunar. Bursa Burçman Hotel'in odalarında minibar, banyo, saç kurutma makinesi, bornoz, terlik,TV, telefon, kablosuz internet erişimi, laundry servis, 24 saat oda servisi, çalışma masası ve oturma grubu mevcuttur.


Burçman Hotel Bursa, modern bir bakış açısıyla tasarlanmış ve hiçbir detayın  göz ardı edilmediği odalarında misafirlerine rahatlığı ve konforu sunmaktadır.

x























                                                         RESTAURANT

Burçman Otel, öğle ve akşamın en güzel anlarını yaşayacağınız bir ortamdaki restaurantında damak tadınıza özel lezzetler sunmaktadır. Misafirlerini dosça karşılayan, hizmeti kusursuz sunan güleryüzlü ve titiz çalışanlarıyla Burçman Hotel Restaurant, konuklarını hizmet sunmaktan alacağı ve bunu hissedebileceğiniz bir adrestir.


Tepe Salon, Köşe Cafe & Bar ve Ara Salon'da farklı ve hoş ortamıyla dünya mutfaklarının en özel lezzetlerini ve vazgeçemeyeceğiniz enfes lezzetleri sunmaktadır. Günün öğle ve akşam saatlerinde, misafirlerinizle ruhunuza işleyen hoş bir müzik eşliğinde keyifli sohbetler edebileceğiniz  bir enfes zaman yaşatır.


Parti, kokteyl, öğle ve akşam yemeği organizasyonlarınzı, doğum günü partilerinizi eşsiz mutfağı ve üstün servis kalitesiyle untulmaz anlar yaşatır. Unutulmaz karelerle farklı bir pencerede hzmet vermektedir.


                                  Burçman Hotel İletişim Bilgileri:
Adres: Uluyol Mahallesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, No: 16, PK: 16990, Osmangazi, Bursa, Türkiye
Telefon: 0224 251 52 10
Faks: 0224 251 56 71
E-mail: info@burcmanhotel.com
Web adresi: http://www.burcmanhotel.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot