Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

1 Şubat 2017 Çarşamba

Bursa Grand Heykel Hotel

Bursa Grand Heykel Hotel, Bursa’nın nezih, ferah ve konforlu otellerinden biridir.Bura’nın merkezi olan Heykel semtinde yer alır. Grand Heykel Hotel‘in, herşeyi ile yenilenerek modern görüntüsü ile müşterilerini ağırlamak ve misafirperverliğimizi göstermek en önemli isteğidir. Bursa’nın merkezi Heykel’de, en seçkin marka olan Grand Heykel Hotel olarak sizlerin evinizdeki konforunuzu otellerinde yaşatmayı hedefliyor.



 Panaromik Bursa manzarasında kahvaltı ile hem güne daha keyifli hemde daha zinde başlamanıza yardımcı oluyor. Grand Heykel Hotel, “Akşamları ise karanlığa bürünen Bursa’nın ışıklarla olan eşsiz manzarasına bir kez daha hayran kalırsınız.” ifadeleriyle ziyaretçilerini bekliyor.



 Bu hotel konaklayan bir vatandaş ise Grand Heykel Hotel hakkında “Bursa merkezinde o kadar zamandır kaldığım otelleri düşününce bu saray olarak nitelendirilir. Ayrıca teras kattaki kahvaltı ve yemek keyfinede değinmeden geçemeyeceğim. Bursa’ya geldiğimde artık kalacağım tek yer var, günü birlik bile gelmiş olsam yemek için o teras kata giderim.” diyor.






Bursa Grand Heykel Hotel İletişim Bilgileri
Adres : Grand Heykel Hotel Ressam Şefik Bursalı Cd. No:30 Heykel/Bursa
Telefon numarası : 0224 225 54 20-21
Gsm numarası : 0532 787 5791
İnternet sitesi : http://www.grandheykel.com
Email adresi : info@grandheykel.com

İnternet sitesinden, online rezervasyon sistemimizden 7/24 rezervasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot