Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

8 Ekim 2016 Cumartesi

Cumalıkızık’a Nasıl Gidilir?



Cumalıkızık, Bursa şehir merkezinden çok uzak değildir. Şehir içi ulaşım kanalları ile rahatlıkla CumalıKızık’a ulaşılabilinmektedir. Bursa şehir merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaktadır. Bursa’nın  doğusunda kalmaktadır. Ankara Yolunu üzerindedir ve Yıldırım ilçesinde yer almaktadır.
Bursa’ya ulaşmak için hem deniz yolu hemde karayolu kullanılabilmektedir.


Diğer Şehirlerden Cumalıkızık'a ulaşım

Türkiye’nin hemen her yerinden hatta büyük illerden her saat Bursa’ya otobüs seferleri mevcuttur. Bunun dışında deniz yolu ve hava yolu ile de Bursa’ya ulaşabilirsiniz. Bursa Terminali, şehir merkezine yaklaşık 10 km uzaklıktadır. Havaalanı ise Yenişehir ilçesinde ve Bursa merkeze yaklaşık olarak 40 kilometre uzaklıktadır.

 Bursa Cumalıkız’a ulaşım

Eğer deniz yolu ile İstanbul’dan Bursa’ya gelmek isterseniz hem daha uygun hem de daha kısa sürede ulaşabilirsiniz. İstanbul – Bursa arası yolculuğunuz yaklaşık 75-80 dakika sürmektedir. İstanbul-Bursa arası kullanabileceğiniz iki tane deniz yolu seçeneği vardır. Birincisi İstanbul’dan Mudanya’ya gelen İDO’nun deniz araçlarıdır. Diğeri ise Güzelyalı’ya gelen BUDO’nun feribotlarıdır. Oradan şehir içi ulaşım ile Bursa merkeze gelebilirsiniz.

İsterseniz İstanbul’dan, Bursa Gemlik’e gelen deniz uçakları ile de Bursa’ya ulaşabilirsiniz. Gemlik’ten şehir içi ulaşımla Bursa merkeze gelebilirsiniz.
Eğer kendi aracınızla Bursa’ya ulaşmak isterseniz sizin için kullanılabileceğiniz seçenekler ise şöyledir;

İstanbul – Bursa arası yaklaşık 245 kilometre ve 4 saat 10 dakika kadar sürmektedir. (Eğer İDO’yu kullanarak aracınızla gelecekseniz Mudanya’ya yaklaşık 75 dakikada ulaşabilirsiniz. Ya da Yalova Eskihisar – Topçular Feribotu’nu kullanarak 4 saatlik yolculuğunuzu biraz daha kısaltabilirsiniz.)

İzmir – Bursa arası yaklaşık 330 kilometre ve 4 buçuk saat kadar sürmektedir.
Ankara- Bursa arası yaklaşık 385 kilometre ve 5 saat kadar sürmektedir.
Kocaeli – Bursa arası yaklaşık 150 kilometre ve 2 buçuk saat kadar sürmektedir.
Eskişehir – Bursa arası yaklaşık 125 kilometre ve 2 saat kadar sürmektedir.
Balıkesir – Bursa arası yaklaşık 150 kilometre ve 2 saat 10 dakika kadar sürmektedir.
Yalova – Bursa arası yaklaşık 70 kilometre ve 1 saat kadar sürmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot