Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

2 Şubat 2019 Cumartesi

ULUDAĞ KAYAK MERKEZİ TELEFERİK- ÜCRET-FİYAT-ULAŞIM-2019


 Uludağ kayak merkezi teleferik - ücret- fiyat- ulaşım-2019

Uludağ kayak merkezi teleferik ile ulaşım sağlamak için arama yapan ziyaretçilere şunu belirtmek gerekirse; Uludağ da teleferik ile ulaşım sağlamak size mükemmel bir keyif sunacaktır. Uludağ'a ulaşım çok boyutlu olup, bunların en zevkli ve keyiflisi ise Uludağ kayak merkezine teleferik ile yapılan ulaşımdır.



Her yıl binlerce yerli ve yabancı turist Uludağ da kayak yapmak için Uludağ teleferik'i tercih etmektedir. Şüphesiz ki bu kadar rağbet görmesinin en büyük nedeni ise; Uludağ teleferik'in dünyada sayılı teleferikler arasında yer almasından kaynaklanmaktadır. Ayrıca Uludağ'a teleferik ile ulaşım çok cazip olup, Bursa'ya muhteşem bir manzara eşliğinde yolculuk yapmanıza imkan sağlamaktadır.

Uludağ da kayak yapmak için teleferik'i kullandığınızda yaklaşık 20 dk sonra oteller bölgesine ulaşabilirsiniz. Uludağ oteller bölgesi, Bursa Uludağ kayak merkezinin bulunduğu yerdir. Uludağ teleferik ülkemizin olduğu gibi dünyanın en önemli teleferik merkezlerinden biridir.

 Bu nedenle Uludağ'a kayak yapmaya ya da gezmek için giderseniz, mutlaka Uludağ teleferik'i kullanmanızı tavsiye ediyorum.  Uludağ teleferik ücretleri ise 40 tl olup, indirimli kartlar da geçerlidir. Uludağ kar motoru kiralama için tıklayın. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot