Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

4 Mayıs 2017 Perşembe

Bursa Madi Hotel

Madi Bursa Hotel, Madi Şirketler Grubu'nun Bursa'da yer alan otelidir. Bursa Madi Hotel, Bursa'nın Eski Santral Garaj semtinin ticarethanelerin bol olduğu Uluyol mahallesi'nde bulunmaktadır. Hotel Madi Bursa şehrin merkezi konumundaki Kent Meydanı’na yürüme mesafesindedir. Merkezi konumu itibariyle çok tercih edilen 3 yıldızlı bir oteldir.



Bursa Madi Hotel, tam donanımlı  odaları ile hem iş seyahatine gelen ziyaretçiler hem aileler hem de tek başına yolculuk yapanlar için ideal bir yerdir. Otel, ziyaretçilerine Bursa’da konforlu bir konaklama imkanı sunmaktadır. Otel ayrıca ziyaretçilerine araç kiralama ve oda servisi gibi hizmetler sunmaktadır.




Otelin resepsiyonunda yer alan ekip, ziyaretçilerine uyandırma servisi gibi hizmetler sunmaktadır. Ziyaretçiler arabalarını otelin güvenlikli otoparkına bırakabilir, ortak alanlarda kablosuz internet erişiminden faydalanabilir ve değerli eşyalarını resepsiyondaki kasalara emanet edebilirler.


Madi Şirketler Grubu, Türkiye’nin tatil denildiğinde akla gelen ilk yerlerinde ki; modern, ekonomik, konforlu ve birbirinden farklı konseptlerde tasarlanmış tesisleri ile yurt içinden - yurt dışından gelen misafirlerine hizmet vermektedir.


Madi Şirketler Grubu, bünyesin de var olan tesislerde, değişik ülkelerden Uluslar arası Acente bağlantılarıyla çalışılmaktadır.


Madi Şirketler Grubu, bünyesinde Diyarbakır Madi Hotel, Ankara Madi Hotel, Ankara Asmin Hotel - Madi, Ankara İnci Hotel - Madi, Antalya Madi Hotel, Antalya Start Hotel - Madi, Antalya Mimoza Hotel - Madi, Bursa Madi Hotel, Bursa Alhas Hotel - Madi, Adana Madi Hotel, Van Madi Hotel, Madi Grand Angel Hotel - IRAK'da hizmet veren oteller bulunmaktadır.


                                        Madi Hotelleri misyonu:
Sürekli yenilenen, hareket eden, sorumluluk ve faydacılık anlayışı yerleşmiş Firması ve kendi menfaatleri aynı yönde çakışan bir Çalışan Grubu ile, ilişkide bulunduğu tüm Tedarikçi ve Müşterilerine karşı sorumluluklarının bilincinde olan, firma ve ülke ekonomisine fayda sağlayan bir işletme olmak.


                                           Madi Hotelleri vizyonu
Türkiye’de Otelcilik, Devre Mülk ve Devre Tatil Hizmetleri konusunda Karlılık - Kapasite - Kalite bakımından 1 numaralı firma konumuna gelmek ve devamlı gelişerek Yurt İçi ve Yurt Dışı Pazardaki konumumuzu muhafaza etmek.


                           Bursa Madi Hotel'in Genel Otel Özellikleri
Madi Otel, tarih ve kültür bakımından zengin ve bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış Bursa'da, tatil ve iş seyahatlerinde sizler için kolaylık sağlayan bir tesistir ve 3 yıldız standartlarıyla hizmet vermektedir.


















                                         Oda Özellikleri
Bursa Madi Otel özellikleri şöyledir:
 Standart, Delüx, Junior odaları bulunmakta olup, 30 oda, 80 yatak kapatisesindedir. Bursa Madi Otel'in odalarıda merkezi sistem ısıtma, klima, telefon, TV, banyo (wc, duşakabin, fön makinası) mevcuttur.


Sade, şık ve zarif deorasyon anlayışı ile misafirlerimizin öncelikli ihtiyaçları göz önüne alınarak dizayn edilen odalarda çalışma masası, ayrıca özel ve değerli eşyalarınızın emniyeti için elektronik donanımlı güvenlik kasaları ve sınırsız Wireless (Kablosuz internet ağı) bağlantısı bulunmaktadır.


                                            Yiyecek ve İçecekler
Madi Otel'in çatı restorantında Türk mutfağının tüm yemekleri ve alkolsuz içecek çeşitleri sunulur. Madi Hotel Bursa, ziyaretçilerine 150 kişilik bir restoran sunmaktadır.


                                       Toplantı ve Kongre
Bursa Madi Otel'de toplam 70 kişi kapatisesinde teknik ekipmanlı toplantı salonu mevcuttur.


                                           Otel Servisleri
Bursa Otel Madi'de resepsiyon hizmetleri, oda servisi, internet wirless bağlantısı hizmet olanakları bulunmaktadır.


                                       Bursa Madi Hotel'e Ulaşım
Madi Otel Bursa merkezde bulunup, Bursa ilinin meşhur bıçakçılar çarşısı,tahıl çarşısı,Kapalı Çarşı, Ulu cami, Yeşil cami, Kozahan, İpek çarşısı ve tekstilciler çarşısı gibi iş ve seyahat amaçlı gezilerinizde merkezi bir noktada ve bu yerlere araç kullanmadan ziyaret edebileceğiniz bir mesafede bulunmaktadır.



                           Bursa Madi Hotel iletişim bilgileri

Adres: Uluyol Mahallesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, No:87, Bursa, Türkiye

Tel: 0 224 252 87 00

Faks: 0 224 256 70 55

E-mail: bursa@madiotel.com.tr

web adresi: http://www.madiotel.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot