Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

11 Mayıs 2017 Perşembe

Bursa Hotel Gold Butik

Bursa Hotel Gold Butik "Tarih ve Sağlık İç İçe" sloganıyla misafirlerini karşılıyor. Hotel Gold Butik Bursa'ya ilk adım attığınız anda tarih sizi kucaklayacaktır. Termal suların şifası da Hotel Gold Butik'de  sizi bekliyor. Sıcak ve samimi bir mekan arıyorsanız Gold Butik Hotel tam size göredir.




Gold Butik Otel, tarihi abideleri, doğal güzellikleri ve kültürel dokusu ile ünlü şehrimiz Bursa'ya, gerek iş gerek tatil amacıyla gelen misafirlerimizin konaklamalarının güzel bir anı  olarak hatırlarında kalması için; zarif dekorasyon ile konforu, samimiyet ile misafirperverliği aynı çatı altında buluşturdu.





Termal Hotel Gold 2 olarak da anılan Hotel Gold Butik geleneksel mirası olan misafirperverliğini sunmak için, sizi evinize davet ediyor. Mutluluğu, yüzünüzdeki güven ve gülümsemedir.




                                                         ODALAR

Sade, şık ve zarif dekorasyon anlayışı ile misafirlerinin öncelikli ihtiyaçları göz önüne alınarak dizayn edilen odalarında ; Split klima, minibar, TV (Geniş uydu yayını), Saç kurutma makinesi, direkt hatlı telefon, elbise dolabi ve çalışma masası, ayrıca özel ve değerli eşyalarınızın emniyeti için elektronik donanımlı güvenlik kasaları ve sınırsız Wireless (Kablosuz internet ağı) bağlantısı bulunmaktadır.











                                                    RESTAURANT
                                                      KAHVALTI

Güne iyi başlamak, iyi bir kahvaltı ile mümkündür. Hotel Gold Butik'te 24 saat hizmet anlayışının ilk adımı, sabah 7'de açık büfe kahvaltı servisiyle başlar.


Zengin ve sağlıklı menüsü, ayrıca özel diet seçenekleriyle, güneşin ilk ışıklarının süslediği salonunda aileniz, iş arkadaşlarınız veya yakın dostlarınızla kahvaltı yaparken, güleryüz ve samimiyeti ilke edinmiş personeli, taze çay servisi ile size adeta "evinizdeymiş" hissini yaşatacaktır.



                                                RESTAURANT

Hotel Gold Butik'in restaurantı yüzyılları aşmış bir medeniyetin lezzet mirasını misafirlerine sunmaya devam etmektedir. Geleneksel Türk mutfağının eşsiz yemekleri otelin restaurantında konuklarının hizmetindedir.


Hotel Gold Butik, toplantı, cemiyet yemekleri, aile yemekleri veya özel gün organizasyonlarında sofra geleneğimizin benzersiz tatlarını ve profesyonel hizmet anlayışını sunmaktan büyük bir mutluluk duymaktadır.


                                       
                                      Bursa Hotel Gold Butik İletişim Bilgileri

Adres: Çekirge Mahallesi, 1. Murat Cami Arkası, No: 17, PK: 16070, Osmangazi, Bursa, Türkiye

Telefon: +90 (224) 232 19 64

Email: butik@hotelgold.com.tr

Web adresi: http://www.hotelgold.com.tr/gold-butik/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot