Son Eklenen Haberler

Post Top Ad

Your Ad Spot

26 Mart 2017 Pazar

Bursa Marigold Termal & SPA Hotel

Marigold Termal Hotel, Bursa'nın termal ve SPA özellikli ilk şehir otellerinden biridir. Bursa’nın en sıcakkanlı, en yeni termal spa şehir oteli Marigold Termal & SPA Hotel, benzersizliğini termal terapi geleneğinden, konumunu şehrin kalbinden, adını Uludağ eteklerindeki Kadife çiçeklerinden almaktadır.



Bursa Marigold Thermal&Spa; Hotel’de beş yıldız konforu ve butik otel sıcaklığı bambaşka bir otelcilik anlayışında buluşuyor. Standart otel anlayışından uzak, özgün ve huzurlu bir şehir otelidir.




Marigold Termal & SPA Otel'in 46°C termal suyu da, havuzu da, odaları da, hamamları da, ekibin yüzündeki gülümseme de sıcacıktır.

Marigold Termal & SPA Hotel Bursa prensiplerini ve vizyonunu şöyle tanımlıyor:

"Hizmetlerimizi en iyi şekilde yapmamızı sağlayacak insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. Kurumsal uygulamalarımız ile örnek teşkil ederiz. Hizmetlerimiz ile fark yaratırız. Sonuç odaklı çalışırız. Büyük resmi görür, sorumluluk alır, sonuca giden yolda yüksek motivasyonla çalışırız. Tesisimizin stratejisini ve yönünü bilir, aldığımız her karar ve aksiyonda bunu dikkate alırız. Düşünmeye vakit ayırırız. Fırsat yaratmaktan ve problem çözmekten zevk alırız. Alışkanlıklarımızı sürekli sorgular, değişmekten ve hata yapmaktan korkmaz, hatalardan öğreniriz. Fark yaratmak için yılmadan çalışırız. Öğrenen ve gelişen bir iş kültürüyle çalışırız. Sürekli gelişen, yüksek performansla görünür katkı yaratan çalışanlarımızı ayrıştırır ve ödüllendiririz. Misafirlerimiz ana odağımızdır. Kendimizi birer Marigold Thermal & Spa Hotel elçisi kabul eder, aldığımız her karar ve aksiyonla işimize ve misafirlerimize katkı yaratmak bilinciyle hizmet ederiz. Misafir ilişkilerimiz esneklik, güvenilirlik, hız ve çözümler üzerine kuruludur. Değişen misafir gereksinimleri önceden görür, proaktif bir yaklaşım ile hızla çözüm üretmeye çalışırız.

Sözlerimiz, eylemlerimiz, davranış biçimlerimiz ve kararlarımız kendi içinde tutarlı bir bütündür. Yerine getiremeyeceğimiz vaatler vermeyiz, söz ve taahhütlerimizi mutlaka hayata geçiririz. İtibarımızı koruma ve yükseltme bilinciyle hareket ederiz. Hizmetlerimizinden faydalanan her bir misafirimiz, Marigold Thermal & Spa ile iş yaptıkları için hiçbir sorun yaşamayacakları güvenini hissederler. Kültürüne ve değerlerine sahip çıkan, çağdaş ve ilerici bir toplumun inşasında kurum ve birey olarak kendimizi sorumlu hissederiz. Bu duyarlılığımızla topluma örnek oluruz. Dünyanın geleceğine karşı sorumlu olduğumuzun farkındayız. Tüm hizmet alanlarımız ve sosyal hayatımızda, çevreye duyarlılık temel prensibimizdir. Tüm hizmet süreçlerimizde, tüm kararlarımızı, sonuçlarının çevreye olan etkisini değerlendirerek veririz."





































                                                  ODALAR
Marigold Termal Hotel'in toplam oda sayısı 120 olup, yatak kapasitesi 246'dır. Modern bir dizaynın ve pastel renklerin hakim olduğu odaların zemini masif parke kaplıdır.

Kartlı anahtar sistemi, duman dedektörü, yağmurlama sistemi, minibar, direkt telefon, büyüteçli ayna, LCD TV / uydu yayını, aynı anda merkezi ısıtma ve soğutma sistemi, küvetli banyo, saç kurutma makinesi, yüksek hızda kablosuz internet, su ısıtıcı, emanet kasa (laptop sığacak şekilde ve elektrik prizli), 220 ve 110 voltajda elektrik gücü, 24 saat oda servisi, suitlerde ilave olarak çalışma masası yanında telefon, ütü ve ütü masası bulunmaktadır.

 Ayrıca bedensel engelli odası, sigara içilmeyen ve içilen odalar. Tesisimiz bedensel engelli misafirlerimiz için tüm alanlara rahatlıkla ulaşılabilecek şekilde tasarlanmıştır.



                                                     STANDART ODA

Standart odaları, misafirlerinin tüm konforu düşünülerek tasarlanmıştır. 22 m2 – 27 m2 genişliğindeki odalarda iki ayrı yatak (twin bed) veya büyük geniş tek yatak (french bed) mevcuttur. Standart odaları balkonlu ve balkonsuz olarak 2 ayrı yapıdadır. Marigold Termal & SPA Hotel'in tüm odalarında;

• Parke zemin
• Aynı anda merkezi ısıtma veya soğutma
• Banyo (küvet), WC
• Saç kurutma makinesi
• Direkt telefon
• Minibar
• İnteraktif uydu TV
• Kablosuz Internet
• Su ısıtıcısı
• Dijital kasa (notebook konacak genişlikte ve şarj edilmesini sağlamak için prizli)

standart olarak bulunmaktadır.

                                                      AİLE ODASI

Aile odaları, standart odalardaki tüm konfora ve buna ek olarak ikinci bir yatak odasına sahiptir.
Aile odalarında;
    * Parke zemin,
    * Aynı anda merkezi ısıtma veya soğutma,
    * Banyo (küvet), WC,,
    * Saç kurutma makinesi,
    * Direkt telefon,
    * Minibar,
    * İnteraktif uydu TV,
    * Kablosuz Internet,
    * Su ısıtıcısı
    * Dijital kasa (notebook konacak genişlikte ve şarj edilmesini sağlayacak şekilde)
standart olarak bulunmaktadır.

                                     JUNIOR SUITE ODA

Daha fazla konfor tercih eden misafirleri için Junior Suite odaları hazırdır.
Küvet, banyo, fön makinesi, aynı anda ısıtma soğutma yapabilen merkezi klima sistemi, direkt telefon, Kablosuz internet bağlantısı, interaktif uydu tv, minibar, su ısıtıcısı (çay ve kahve ikramı), laptop sığacak boyutta ve şarj edilmesini sağlamak için prizli dijital kasa, 24 saat oda servisi gibi standart  özelliklere ek olarak;
Junior Suit’lerde çalışma masası, telefon, çalışma masası telefonu, ütü masası ve kablosuz internet bulunmaktadır.


                                       EXECUTIVE SUITE ODA

Executive Suite odaları değerli misafirlerine ayrıcalıklı bir konfor sağlıyor.
Küvet, banyo, fön makinesi, aynı anda ısıtma soğutma yapabilen merkezi klima sistemi, direkt telefon,kablosuz internet bağlantısı, interaktif uydu TV, minibar, su ısıtıcısı, laptop sığacak boyutta ve şarj edilmesini sağlamak için prizli dijital kasa, 24 saat oda servisi gibi standart  özelliklere ek olarak;
Executive Suite'lerde jakuzi, çalışma masası, telefon, faks, ütü masası ve kablosuz internet bulunmaktadır.



                                                    RESTAURANT 

                                             DEFNE RESTAURANT
Marigold Termal & SPA Hotel'de yeni bir gün, kusursuz bir başlangıçtır.
Lezzetli bir kahvaltı ile başlayan bir gün, tüm güne yayılan ve bitmek bilmeyen enerji verir.
Çeşit çeşit peynirler, taze meyve suları, taze meyveler, reçeller ve daha fazlası mevcuttur.
Yerel ve dünya mutfaklarının çeşit çeşit lezzetleri eşliğinde Defne Restaurant sabah kahvaltılarında sizleri beklemektedir.

                                                          OBA BAR

Oba Bar'da keyifli bir gün, keyifle son bulur
Oba Bar’da içkilerin ve sohbetin tadı ustaca karışıyor ve ortaya renkli bir kokteyl kadar leziz saatler çıkıyor.
Her yudumla günün yorgunluğu azalıyor, fondaki hoş melodi gecenin ışıklarıyla beraber sohbetinize eşlik ediyor.
Oba Bar’da uzun geceler keyifli sohbetlerle son buluyor.

                                            TURTA PATISSERIE

Hepsi birbirinden leziz “küçük kaçamaklar” vardır.
Ağızda eriyip giden kekler, taze meyveli turtalar, baştan çıkarıcı tatlılar hayatın tadını çıkarmayı bilenleri bekliyor.Turta’nın sıcacık kahvelerine ve demli çaylarına sayfa sayfa kitaplar, dostluk dolu kahkahalar, huzur dolu sabahlar sığmaktadır.
İster cheesecake, ister brownie, isterseniz de elmalı cramble... Biri mutlaka sizin içindir.

                                  KAVİS CAFE / OYUN SALONU

Kavis Cafe & Oyun Salonu yenilenen yüzü ve hizmetleriyle sizleri ağırlamaktan onur duyacaktır. Dilerseniz atıştırmalık tatlarımızı denerken, çay ve kahvenizi yudumlayın. Dilerseniz oyun masalarımızda arkadaşlarınızla kıyasıya mücadele ederken, istediğiniz takımın maçlarını seyredin ya da iç ferahlatan bahçemizde dört mevsimin keyfini çıkartın.

                                 MUMM ROOF RESTAURANT & BAR

 Kalitesi ve lüksünü, manzarası ve  şıklığı ile birleştiren Mumm Restoran, dünya mutfaklarının en iyi örneklerinin sunulduğu menüsüyle Bursa’nın en seçkin mekanlarındandır.
Mumm Restoran ve içerisinde yer verdiği barında ise Bursa’nın eşsiz manzarasını misafirleri ile buluşturmaktadır. 54 kişiye kadar misafir ağırlayabilen Mumm Restoran, Şık, modern bir atmosfer düşünülerek tasarlanmış de koru ile hayatınızın en özel geceleri olan Butik Nişan, Nikah Törenlerinizi, yıldönümlerinizi doğum günlerinizi, unutulmaz anlara çevirecek ve bu özel anları misafirlerinizle  en keyifli şekilde geçirmenizi sağlayacaktır. Ayrıca her türlü “Kurumsal Davetler”e yönelik  şirketlere özel kutlama, yemek davetlerine de ev sahipliği yapabilecektir.  Ayrıca iş çıkışı kendinizi ödüllendirebileceğiniz öğle ve akşam yemekleriniz için hizmetinizdedir.




                                               TOPLANTI SALONU
Marigold Thermal & Spa Hotel’in birbirinden özel salonlarında davetler renkleniyor, iş toplantıları monotonluktan uzaklaşıyor.

Şehrin kalbindeki konumu ve sunduğu imkanlarla iş dünyasının beklentilerini tam konfor anlayışıyla karşılayan Marigold Thermal & Spa Hotel; Hisar, Koza ve Oba VIP Salonlarında kusursuz iş toplantılarına ev sahipliği yapmaktadır.




Tam donanımlı teknik ekipmanla bütünleşen konfor, gerektiğinde ses geçirmez seperatörler ile bölünebilen Hisar ve Koza Salonlarında iş insanlarının yüklerini hafifletir.


Marigold Termal Hotel ile ofisiniz her an yanınızda taşırsınız.

Kusursuz sekreterya hizmetleri ve kendinizi ofisinizde hissettirecek konfor Marigold Thermal&Spa Business Center'dadır. Yüksek donanımlı beş bilgisayar, her an online olmanızı sağlayacak altyapı ve çıkış ihtiyacınız için bir yazıcı mevcuttur.




                             PITHIA - MASAJ

Canlandıran dokunuşlar ile benzersiz bir Spa deneyimini yaşarsınız.

Usta eller, özel karışımlar, yenilikçi teknikler, Doğu’nun eski masalları, dingin masaj odaları vardır.

Bedeni fark etmek, hak etmek ve ödüllendirmek için hayatın koşuşturmasına kısa bir mola verin, Pithia Thermal Spa’nın eşsiz doğallığında yenilenin… Bedeninizi, zihninizi ve ruhunuzu, birbirinden özel masaj teknikleri ile dinlendirebilirsiniz.

                                             PITHIA BAKIM

Yenilendikçe artan doğal güzellik sağlar.

Pithia Thermal Spa’da çiftlere özel bakımlar ile romantik bir atmosferde baş başa bakım keyfi sağlar. Cilt ve vücut bakımları ile kişiye özel ayrıcalıklı bir deneyim sunar. Parafin bakımları ile pürüzsüz, yumuşacık bir ten…

Tamamen doğal ve organik ürünlerle canlanan, sağlıkla ışıldayan bir cilt…


                              PITHIA THERMAL SPA

Doğal termal suyun cazibesi 46°C sıcaklıkta misafirlerini bekliyor.
Pithia Thermal Spa’nın bir çok sağlık sorununa deva olabilecek kadar mucizevi termal suyu ile bedeninizin yüklerinden arınacak, dingin bir ortamda gerçek rahatlığın farkına varacaksınız. Geleneksel hamam kültürünü doyasıya yaşarken, spa keyfinin ritüelleri ve uzak doğunun sağlık dolu masajları ile stresi ardınızda bırakacaksınız. Vücut ve ruh dengenizin ritmini korumak için fitness salonu, iç güzelliğinizin dışa yansıması için doğal bakım kürleri ile yeniden hayat bulmak için doğru yerdesiniz.

                             KULLANIM ALANLARI
1.    SESSİZ TERMAL ALAN
•    Termal Havuz(55m2)
•    Macera Duşu
•    Jakuzi  
•    Kar Çeşmesi
•    Şok Duş  
•    Dinlenme Alanı
***16 yaş üstü misafirlerimizi kabul etmekteyiz.


2.    TERMAL ALAN

•    Termal Havuz(55m2)  
•    Fin Hamamı
•    Jakuzi  
•    Şok Duş
•    Türk Hamamı(55 m2)  
•    Macera Duşu
•    Kese Odası  
•    Kar Çeşmesi
•    Sauna  
***3 yaş üstü misafirlerimizi kabul etmekteyiz.


3.    FITNESS CENTER

Çalışma Saatleri: 07.00 - 22.30
Bakım Uygulama Saatleri: 07.00 - 21.30
Rezervasyon Tel: 0224 235 15 33


                                       SPA MENÜSÜ

Canlandıran dokunuşlar ile benzersiz bir Spa deneyim yaşatır.
46ºC Doğal Termal suyla ayrıcalıklı bir deneyim.
Burada her şey sakin, huzurlu ve dingin.
Yaşanılan her an, mutlu bir hayatın parçası, yansıması.
Sağlık erişebilir bir hazine, güzellik doğal bir sonuç.


                                   PITHIA TERMAL ÖZEL AİLE HAMAMLARI

46ºC sıcaklığındaki doğal termal suyu, Uludağ’dan Bursa’nın kalbi Çekirge’ye binlerce yıldır süren yolculuğunda güzellik, sağlık ve şifa dağıtmaya devam ediyor. Kaynağını Vakıfbahçe’den alan bu mucizevi su; romatizmal hastalıklar ve kireçlenmelerde, cilt, kas ve iskelet sistemi, kadın doğum, solunum sistemi, mide hastalıklarında, stres ve uyku problemlerinde tedavi edici ve tedaviye yardımcı özellik taşımaktadır.
Pithia Termal Özel Aile Hamamlarımızda özel havuz ve dinlenme odası bulunmaktadır.




                                    Marigold Termal & SPA Hotel İletişim Bilgileri

Adres: 1.Murat Cad. No.57, PK:16070, Çekirge, Osmangazi, Bursa, Türkiye
Telefon: 444 16 26
Faks: +90 (224) 234 60 76
E-mail: info@marigold.com.tr
Web adresi: https://www.marigold.com.tr/
Oba Termal Otel ve Turizm İsl. A.S.
Ticaret Sicil No: : 43148 / 51112
Çekirge Vergi Dairesi 632 007 2292

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Post Top Ad

Your Ad Spot